PC Uzmanı

Başarılı
Merhaba arkadaşlar, bir zamanlar aşırı severek oynadığım Joygame yapımı Zombi Rock oyunu tekrar çıkar mı acaba? Şu anda Facebook oyunlarının kralı olan Dungeon Rampage de Steam’e çıktı; bu oyunun da çıkma ihtimali sizce nedir?

Joygame tarafından hayır, tekrar çıkmaz. Ancak topluluk, Project Brawl Busters olarak bir şeyler deniyordu. (Topluluk ürünü olduğu için ismi değiştirilmiş olabilir.) Seneler önce takip etmeyi bıraktım ama son hatırladığım kadarıyla topluluk kendi arasında oynuyordu. Ben de birkaç kez arkadaşlarımla oynamıştım.

Ayırca Joygame, oyunu yapan kişi değil, bir bakıma dağıtıcısıydı. Oyunun esas ismi Brawl Busters'tı. Bu isimle araştırma yaparak aradığını bulabilirsin.

Joygame tarafından hayır, tekrar çıkmaz. Ancak topluluk, project brawl busters olarak bir şeyler deniyordu. (topluluk ürünü olduğu için ismi değiştirilmiş olabilir.) Seneler önce takip etmeyi bıraktım ama son hatırladığım kadarıyla topluluk kendi arasında oynuyordu. Ben de birkaç kez arkadaşlarımla oynamıştım.

Ayırca Joygame, oyunu yapan kişi değil, bir bakıma dağıtıcısıydı. Oyunun esas ismi brawl busters'Ti. Bu isimle araştırma yaparak aradığını bulabilirsin.

Hocam peki Steam'e çıkar mı 3.parti kişiler tarafından aynı şey dungeon Rampage oyunu içinde oldu çünkü şu anda Steam'de 13 yıl ardından Steam'e çıkış yaptı.

Hocam peki Steam'e çıkar mı 3.parti kişiler tarafından aynı şey dungeon Rampage oyunu içinde oldu çünkü şu anda Steam'de 13 yıl ardından Steam'e çıkış yaptı.
Dungeon Rampage'nin mevzusunu tam hatırlamıyorum. Ancak benzer bir durum olacağını sanmıyorum. Belli de olmaz. Gerçek geliştiricisi tarafından da tamamen terk edildiği için toplulik tarafından da böyle bir işbirliğine gidilmeyeceğini düşünüyorum.