Mareşal Paul Walker
Çalışkan
Merhaba arkadaşlar konuda belirtiğim gibi Half-Life 3 çıkar mı? Ana karakter yine Gordon Freeman ve Alxy Vance mi olacak? Bu konu hakkında bilgi sahibi olan varsa açıklasa sevinirim.
Bence çıkmaz. Gaben zaten çok üşengeç bir adam. Valve geçtiğimiz ay sadece açılan CS kasalarından 82 milyon dolar elde etmiş. Paraya da ihtiyaçları yok ki zaten Valve oyuncuları önemseyen bir şirkette değil. (Biraz genel konuştum ama kısacası adamların paraya ihtiyacı yok ve oyuncuları önemsemiyorlar, çıkacağını sanmıyorum.)Merhaba arkadaşlar konuda belirtiğim gibi Half-Life 3 çıkar mı? Ana karakter yine Gordon Freeman ve Alxy Vance mi olacak? Bu konu hakkında bilgi sahibi olan varsa açıklasa sevinirim.
Gelistirdikleri kesin. Sizan haberler de surecin nispeten hizli ilerledigini gosteriyor.
Bu mesajimda niye gelistirdiklerinin kesin oldugunu aciklamistim.Ihtimali yok degil. Valve'in son vakitlerde sirkete aldigi yeni iscilerin kariyerlerine LinkedIn uzerinden baktiginizda oldukca becerikli ve basarili insanlar oldugunu gorebilirsiniz. Yillarca DreamWorks, Arkane, Respawn, Rockstar gibi firmalarda calismis kisileri bile bunyelerine kattilar. Ozellikle Respawn, Valve icin onemli bir sirket zira Respawn'da calisan insanlarin Source Engine bilgisi cok yuksek, bu da elemanlar icin daha kisa bir egitim ve alisma sureci demek. Boyle onemli insanlari bir anda oylesine sirket bunyesine katmayacaklari da bir gercek.
Bunun da...
Her seyi gecersek, Source 2 eskimeye basladi, Gabe'in yasi geliyor ve Valve'a yeni bir oyun yapabilmek icin Half-Life 2 gibi bir taban oyun gerekli. Bu yuzden bu proje bir nevi bir gereksinim.
Valve da sandiginiz kadar cirkef ve paragoz bir firma degil, tabii CS'den yillardir parayi kirdiklari da su goturmez gercek.