GTA 6 umrumda bile değil, Valve'ın onca "3" gırgırı geçildikten ve bir şeylere devam etmeme konusunda inat ettiğinden dolayı da Half-Life 3'den hiç umudum yok.

Valve'ın artık yeni bir oyun üzerinde çalışacağını pek düşünmüyorum, her şeyden önce adamlara "şu proje üzerinde çalışacaksınız" diyen biri yok. [ciddiyim]
Screenshot_2025-05-06-21-47-40-413_com.google.android.apps.nbu.files-edit.webp

Hiçbir şey için heyecanlanmıyorum ama Half Life 3'ün oyun dünyasında daha büyük etki yaratacağına dair inancım var. Hatta bu kadar ertelenmesinin sebebinin de bu olduğunu düşünüyorum. Sadece çok iyi bir oyun olmayacağını devrimsel bir etki yaratabileceğini, hatta bu oyun ile birlikte yepyeni bir teknolojinin de tanıtılabileceğini (karşıklı konuşabileceğiniz akıllı NPC'ler gibi. Bulut teknolojisi ile büyük dil modellerini kullanarak bunu yapabilirler) düşünüyorum.

GTA 6'nın daha büyük, daha "açık dünya", daha fazla detay eklenmiş bir GTA 5 olacağını düşünüyorum.

Düzenleme: GTA 6'nın yarattığı heyecanın kısmen Rockstar'ın reklam başarısı olduğunu düşünüyorum. Örneğin neredeyse tamamı cutscenelerden oluşan iki fragmana bakıp "olağanüstü grafikleri" olacağını söylemeyi anlamsız buluyorum. Oyunun çıkmasına daha zaman var ve oyun belki muhteşem grafiklerle gelecek tamam da iki fragmanda da "oyun içi" görüntüleri görmeden grafiklere övgüler düzen youtuberların yaptığı yanlış.

Son düzenleme: