FPS aksiyon kategorisinde öyledir zombi teması olarak, fakat genel anlamda çok daha detaylı bir oyun var. Ama açık ara en çok oynadığım oyundur L4D serisi...

Benim için doğrudan zirvededir Left 4 Dead 2. Daha üstü yok, sadece seviyesine yaklaşmaya yaklaşanlar var.

Dying Light zaten sonradan geldi Left 4 Dead seriisi ilk zombi oyunuydu. Sonuç olarak çıkış tarihi 2008 Dying Light 2015'te çıktı.

Dying Light ne alaka hocam? Beni etiketleyip yazmanızı anlayamadım, başka birisine mi yazıyordunuz :D? Bu arada Dying Light da çok sevdiğim bir seridir, son oyunu hariç diğer oyunlara yüzlerce saat gömdüm, Beast'i alınca bir 100 saat daha ona gömeceğim.

Dying Light ne alaka hocam? Beni etiketleyip yazmanızı anlayamadım, başka birisine mi yazıyordunuz :D? Bu arada Dying Light da çok sevdiğim bir seridir, son oyunu hariç diğer oyunlara yüzlerce saat gömdüm, Beast'i alınca bir 100 saat daha ona gömeceğim.

Yok hocam siz dediniz ya ona yakın yapmaya çalıştılar diye bende örnek verdim. O yüzden rahatsız ettiysem özür dilerim.

Yok hocam siz dediniz ya ona yakın yapmaya çalıştılar diye bende örnek verdim. O yüzden rahatsız ettiysem özür dilerim.

Yok özürlük bir şey yok, ben dedim "acaba başka birisine mi yazacaktınız?" diye, sorun çözüldü o zaman :). Ben Dying Light ve Left 4 Dead 2'nin çok alakası olduğunu düşünmüyorum, tamam kendinden sonraki oyunlara öncü oldu ama DL daha çok Dead Island'ı çok andırıyor bana.