En sevmediğiniz atıştırmalık markası?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SUSAMLI ÇUBUK
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B

En sevmediğimiz atıştırmalık markası?

• Oy verenlerin toplamı
    67
Eti, Ülker ve Torku fiyatları uygun tutmak için kaliteyi aşağı çektiler. Yediğinizde ne çikolata tadı geliyor ne gofret yediğinizi anlayabiliyorsunuz.

Benim için sıradan kötü markalar artık...

Hepsinin kimyasal kullandığını biliyoruz ama Ülker nasıl bir kimyasal kullanıyorsa midem her yediğimde ağzıma geliyor.
Ülker'in atıştırmalıklari cidden kötü, aynı sorunu bende yaşıyorum. Bir keresinde atıştırmalık dışında Bizim markalı ketçap ürününü kullandim, tabi ketçap denilebilirse... Şurup gibi bir şeydi.

Ankette Nestle eksik kalmış, unutmuşum.

Son düzenleme:
Ülker her ne kadar Godiva, Mcvities gibi ürünleri olsa da ucuzluk uğruna her geçen gün daha da berbat tatlar bırakıyor. Yıllar geçtikçe iyice vasat olacaklar gibi tat açısından.

Ülker mallarını severim ama hepsi dydo ya satıldı ya. Maltana, saklıköy, metro falan severim ama sırf şu Japon muhabbeti yüzünden soğudum firmadan.

Şölen'in oyu neden bu kadar fazla?

Bu son çıkardıkları şey kadar güzel bir şey yemedim herhalde. Diğer Luppo'lar bunun kadar güzel hemde.

Şölen'in oyu neden bu kadar fazla?
Eki Görüntüle 18971
Bu son çıkardıkları şey kadar güzel bir şey yemedim herhalde. Diğer Luppo'lar bunun kadar güzel hem de.

Ben marka ve ürünlerin hepsini çok severim ama sadece ülkerin böyle mallarını satması beni çok üzdü o yüzden en az sevdiğim firma dersek ülker yoksa hepsini severim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…