Detaylar
Kim cevapladı?Hepsibi severim, @SUSAMLI ÇUBUK ayrı bir severim 
- Makaleler
- 4
Torku gene iyi de, Şölen ciddi anlamda kötü.
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Hepsi güzel gibi.
CyberCihan
Başarılı
- Makaleler
- 2
Marka olarak emin değilim ama en sevmediğim atıştırmarlık sensin, midemi bulandırıyor nedense
@SUSAMLI ÇUBUK
Konyalılar milliyetçilik yapıp "Abi Torku ya, Torku abi" diyorlar ama ben Konyalı olsamda Torku'dan nefret ediyorum. Hiçbir markanın eski tadı yok biliyorum ama Torku fena halde tatları kötüleştirdi her ürünlerinde ve aşırı pahalıya satıyorlar. Gereksiz. Bim'in malları daha kalitelidir.
Raporlandın (!) Susamlı çubuk sevilmez miMarka olarak emin değilim ama en sevmediğim atıştırmarlık sensin, midemi bulandırıyor nedense@SUSAMLI ÇUBUK
CyberCihan
Başarılı
- Makaleler
- 2
Aklıma şimdi geldi, hayatımda yediğim en berbat çikolatalar Elvan Gıda'ya aitti.
V. Scaletta
Yetkin
Son aylarda Twitter'da oldukça fazla Gıda Dedektifi vs. gibi sayfalar arttı. Birçok markanın ürün içerikleri hakkında bilgilendirme vs. yapıyorlar.
Ben Ülker ve Şölen markalarının ürünlerinin lezzet olarak vasat buluyorum ve yedikten sonra midemde yanma başladığını fark etmiştim. Sizin en sevmediğiniz atıştırmalık markasi hangisi?
Anket seçeneklerini en popüler markalardan oluşacak şekilde duzenledim ve bazıları taninmazsa diye popüler ürünlerini parantez içerisine yazdim.
Hepsinin kimyasal kullandığını biliyoruz ama Ülker nasıl bir kimyasal kullanıyorsa midem her yediğimde ağzıma geliyor.
Yeni konular
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-
-
-
-
-
-
-