En sevmediğimiz atıştırmalık markası?

• Oy verenlerin toplamı
    67
Son aylarda Twitter'da oldukça fazla Gıda Dedektifi vs. gibi sayfalar arttı. Birçok markanın ürün içerikleri hakkında bilgilendirme vs. yapıyorlar.

Ben Ülker ve Şölen markalarının ürünlerinin lezzet olarak vasat buluyorum ve yedikten sonra midemde yanma başladığını fark etmiştim. Sizin en sevmediğiniz atıştırmalık markasi hangisi?

Anket seçeneklerini en popüler markalardan oluşacak şekilde duzenledim ve bazıları taninmazsa diye popüler ürünlerini parantez içerisine yazdim.

Son düzenleme:
Markaların yanına ürünlerinden birkaçını yazarsanız iyi olur direkt çıkaramadım ne hangi markanındı vs gibi. Ruffles sevmem o yüzden fritolay dedim :D

Son aylarda Twitter'da oldukça fazla Gıda Dedektifi vs. gibi sayfalar arttı. Birçok markanın ürün içerikleri hakkında bilgilendirme vs. yapıyorlar.

Ben Ülker ve Şölen markalarının ürünlerinin lezzet olarak vasat ve yedikten sonra midemde yanma başladığını fark etmiştim. Sizin en sevmediğiniz atıştırmalık markasi hangisi?

Anket seçeneklerini en popüler markalardan oluşacak şekilde duzenledim ve bazıları taninmazsa diye popüler ürünlerini parantez içerisine yazdim.

Tabii ki @SUSAMLI ÇUBUK. :D