Yuki Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.997 Makaleler 4 Çözümler 56 Beğeniler 4.909 15 Şubat 2024 #41 Essex dedi: Şölen'in oyu neden bu kadar fazla? Eki Görüntüle 18971 Bu son çıkardıkları şey kadar güzel bir şey yemedim herhalde. Diğer Luppo'lar bunun kadar güzel hemde. Genişletmek için tıkla... Bana da tuhaf geldi anketteki diger ureticilere nazaran bence iyi bile sayilir aslinda.
Essex dedi: Şölen'in oyu neden bu kadar fazla? Eki Görüntüle 18971 Bu son çıkardıkları şey kadar güzel bir şey yemedim herhalde. Diğer Luppo'lar bunun kadar güzel hemde. Genişletmek için tıkla... Bana da tuhaf geldi anketteki diger ureticilere nazaran bence iyi bile sayilir aslinda.
KS KS SUSAMLI ÇUBUK Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 235 Çözümler 1 Beğeniler 194 19 Şubat 2024 #42 Yuki dedi: Bana da tuhaf geldi anketteki diger ureticilere nazaran bence iyi bile sayilir aslinda. Genişletmek için tıkla... Ülker açık ara yapar diye düşünmüştüm ama Şölen aldı başını gitti
Yuki dedi: Bana da tuhaf geldi anketteki diger ureticilere nazaran bence iyi bile sayilir aslinda. Genişletmek için tıkla... Ülker açık ara yapar diye düşünmüştüm ama Şölen aldı başını gitti