Gerçekten çok doğru. Kelle paça içerim. Kokoreç yerim. Ama işkembe çorbası bir kere denedim ağzıma kaşığı götürürken direk koktu ve bıraktım.

Hamsi, barbunya, kokoreç ve midye.

Aslında balık güzel. Kokoreç ve midyede güzel. Ama barbunya gerçekten çok kötü. Ve sanırım işkembe veya kelle paçada içmiyorsunuz. Kokoreç deneyebilirsiniz ama kesinlikle işkembe çorbası içmek gibi bir hata yapmayın :D

Askerden sonra barbunda benim için 1. sıraya girdi (Sulu yemeklerin bile seyrini düşürdüm, annemin yaptıkları dışında çok kötü oluyor)
Kolay kolay yemekte seçmem yani açlık kötü bir şey.

Gerçekten çok doğru. Kelle paça içerim. Kokoreç yerim. Ama işkembe çorbası bir kere denedim ağzıma kaşığı götürürken direk koktu ve bıraktım.

Aslında balık güzel. Kokoreç ve midyede güzel. Ama barbunya gerçekten çok kötü. Ve sanırım işkembe veya kelle paçada içmiyorsunuz. Kokoreç deneyebilirsiniz ama kesinlikle işkembe çorbası içmek gibi bir hata yapmayın :D

Sakat et sevmiyorum midem hassas kokulu şeyleri yiyemem.

Piştikten sonra yine biraz katlanılıyor kokusuna içmediğiniz sürece. Ama yapılış sürecinde henüz pişmemişken bütün ev leş kokuyor. Gerçekten böyle bir koku olamaz. Annemin işkembe yaptığı günler yemeği hazırlayana kadar dışarı çıkar, dolaşır öyle gelirdim. Kokuya dayanması çok zor.