Şubat ayına kadar GT420 kullanıyordum hocam.

Yani HD Graphics kullansan yine aynı değerleri alırdın takmasanda olur muş :D

Söylediğiniz parçaların toplamı 13.900 etti monitör var evde klavye mouse da Afgan mahalle bilgisayarcısı abiden çözülür.

Ne ne ne o kimse seni güzel yemiş kardeşim ben RX 580'li sistemi sana 6'ya çözeyim istersen :D bak bakalım arada ki güç farkına.

Yani yine de GT 730 yerine gider 3200G alırım 500 TL'ye hem işlemci hem ekran kartı :D 730 tarihi eser diye müzeye koyulmalık.
320G koyarsak bilgisayarın diğer bilgisayarlara "EBA canavarlığı" niteliğinde sağlayacağı üstünlük ektedir.

Yani HD Graphics kullansan yine aynı değerleri alırdın takmasanda olur muş :D

Ne ne ne o kimse seni güzel yemiş kardeşim ben RX 580'li sistemi sana 6'ya çözeyim istersen :D bak bakalım arada ki güç farkına.
Akakçeden buldum parçaları.

320G koyarsak bilgisayarın diğer bilgisayarlara "EBA canavarlığı" niteliğinde sağlayacağı üstünlük ektedir.

Akakçe'den buldum parçaları.

RX 580'e değildir inşallah bu lafın diye ümit ediyorum kendisi ortalama 1.3K değerinde 8 gb bir kart ama 1650S dengi.

GT 730 sıfır satılan mı kaldı Trendyol PC'ciler küçük arkadaşlara çakmak için 2. elden alıp etiket basıyorlar.

RX 580'e değildir inşallah bu lafın diye ümit ediyorum kendisi ortalama 1.3K değerinde 8 gb bir kart ama 1650S dengi.

GT 730 sıfır satılan mı kaldı Trendyol PC'ciler küçük arkadaşlara çakmak için 2. elden alıp etiket basıyorlar.
Hocam güç değil önemli olan benim için, ben yama testi yapmak istiyorum, farklı güçteki bilgisayarlarda nasıl çalışacak bunu görmek istiyorum.

Doğrudur.