Hocam güç değil önemli olan benim için, ben yama testi yapmak istiyorum, farklı güçteki bilgisayarlarda nasıl çalışacak bunu görmek istiyorum.

HD3450 verebilirim ama 1 GB'a yükselttim ve sisteme ne tür zararları olabileceğine dair garanti veremiyorum 250 TL.

Hocam tam ayırmayı düşündüğünüz bütçeyi söyleseniz, sizde bizde rahat etsek.
10k monitör klavye mouse hariç. 10 taksitle öderim biraz harçlıktan tasaruf edersem.

HD3450 verebilirim ama 1 GB'a yükselttim ve sisteme ne tür zararları olabileceğine dair garanti veremiyorum 250 TL.
Windows 10'da akıcı şekilde kullanabilir miyim yoksa bu bir Windows 7 canavarı mı?

10k monitör klavye mouse hariç. 10 taksitle öderim biraz harçlıktan tasaruf edersem.

Sıfır 10 taksit ile alabileceğin maksimum PC Turbox R7 240'lı sistemler öyle bir şey yapacağına 10 ay düzgün paranı biriktir 2. el eli yüzü düzgün bir şey al ileride elinden çıkarmak istersende kolay çıkar.

Windows 10'da akıcı şekilde kullanabilir miyim yoksa bu bir Windows 7 canavarı mı?

640x480p Windows 10 açabilir kapasitede ama uygulama garantim yok. :D

Sıfır 10 taksit ile alabileceğin maksimum PC Turbox R7 240'lı sistemler öyle bir şey yapacağına 10 ay düzgün paranı biriktir 2. el eli yüzü düzgün bir şey al ileride elinden çıkarmak istersende kolay çıkar.
Hocam Turbox bilgisayarların birer gizlenmiş canlı bomba olduğunu duydum çok yakınlarımdan, Windows 95 canavarı alırım Turbox almam.

Aklıma yarışmamsı böyle bir şey geldi. Olabilecek en ucuz PC'yi toplayın fakat şartlar şunlar:
1)Yakın zamanda çıkan Windows 10, Windows 11 çalıştırabilecek güçte olmalı.
2)Darboğaz olmamalı.
3)2015 öncesi parçalar seçilmemeli.

EDİT: İsteme sebebim oyun dublaj,çeviri ve ufak tefek yamamsılar işine girmem ve test bilgisayarı için ucuz pcler aramam.
PSU + kasayı birinden dinlenip 100tl'ye al. 2015 öncesi olmasın diye, bir ucuz mining anakart +G4400 650'ye al.
4gb DDR4 RAM için dilen, 150'ye verirler her türlü. Bitti, 900tl ye tamam.
HDD de istiyorsan 100tl'ye 250-320gb vs. bulursun herhalde.

Aklıma yarışmamsı böyle bir şey geldi. Olabilecek en ucuz PC'yi toplayın fakat şartlar şunlar:
1)Yakın zamanda çıkan Windows 10, Windows 11 çalıştırabilecek güçte olmalı.
2)Darboğaz olmamalı.
3)2015 öncesi parçalar seçilmemeli.

EDİT: İsteme sebebim oyun dublaj, çeviri ve ufak tefek yamamsılar işine girmem ve test bilgisayarı için ucuz PC'ler aramam.

Sarı sitede bazen iyi fiyata, iyi PC'ler dusebiliyor.
Yakın bölge veya sehir/semtte surekli arastır.
Komsuma almıştık, geçen yıl.
GTX 3060, R5 3600, 16 GB, anakart B450(tam hatırlayamadım) idi zannedersem, 24 inç surved monitor 10k.

Sarı sitede bazen iyi fiyata, iyi PC'ler dusebiliyor.
Yakın bölge veya sehir/semtte surekli arastır.
Komsuma almıştık, geçen yıl.
GTX 3060, R5 3600, 16 GB, anakart B450(tam hatırlayamadım) idi zannedersem, 24 inç surved monitor 10k.

Bir an geçen yılı görmedim kalp krizi geçiriyordum :D toplama kasa alınmaz şuaninsanlar pahalı şeyler sanıyorlar tek tek toplamak daha mantıklı.

@Selim35, aklıma şöyle bir sistem geldi.

1600 AF, A320 - B450, DDR4 8x2, RX 580 8 GB, 400-500W PSU, 250 GB SATA 3 SSD, kasa almam ben ancak alacaksan 100 TL'ye bulunuyor. Tahminim bunlar 5.500 TL tutması gerek (araştırmadım, aklıma gelen ilk sistemi yazdım.)

(APU sistemde aslında mantıklı.)

Anakart pahalı maalesef 6-7k civarı bir fiyat çıkar dün onun muhabbetini yapmıştık oradan hatırlıyorum.