1589

Üstün
Makaleler
2
Oyunu öve öve bitiremiyorum, özellikle şu kayıttaki maçta gerçekten aşırı derece eğlenmiştim:

Ekran kaydı kalitesi çok kötü biliyorum ama bu problemi bir türlü çözememiştim, telefondan izleyince pek sorun olmuyor.

Oyunun kitlesi genel olarak kemik kitleden oluşuyor ve çok eğlenceli kişiler var. Sesi açıp izlerseniz anlayacaksınız 😀

Oyunda 350’nin üzerinde saatim var hala da oynuyorum… Tek sorun karşıma 5000 saati olan adam gelmesi (Fazla sorun olmuyor 😏)

@Liberteen

Squad'ın gölgesinde kalmış gibi hissettiriyor bana nedense.
Squad ile çok alakası yok Insurgency serisinin. Sadece benziyorlar, ilk çıkan Insurgency oyunu Squad’ın babası. Düz Insurgency‘i 7K saate kadar oynayan kişiler görmüştüm… Artık sunucular boş ama neredeyse.

Squad'ın gölgesinde kalmış gibi hissettiriyor bana nedense.
Squad gerçekçi oyun, kitlesi farklı ve içerik üreticileri globalde meşhur veya popüler diyelim.

Insurgency gerçekçilikten ziyade biraz arcade oyuna benziyor COD gibi, PC elime geçince bir War Thunder bir de Insurgency satın alacağım. 😀

Squad gerçekçi oyun, kitlesi farklı ve içerik üreticileri globalde meşhur veya popüler diyelim.

Insurgency gerçekçilikten ziyade biraz arcade oyuna benziyor COD gibi, PC elime geçince bir War Thunder bir de Insurgency satın alacağım. 😀
Squad’ın oyun mekaniği ve amacı gerçekten aşırı farklı hatta o kadar içli dışlı olmama rağmen asla beceremedim o oyunu kütüphanemde öyle duruyor… Oynayacak arkadaş da kalmayınca hiç girmiyorum bile ama bu aralar merakım başladı yine. Battlefield 2042 başladım genel olarak Squad ile amaçları neredeyse aynı sadece arcade hali yoksa çok daha eğlenceli ve Squad’a göre daha hızlı bir oyun. Kimisi hızlı oyunlar sevmez tabii ama Squad’a gerçekten apayrı bir süre ayırmak lazım ve gerçekten hayatının o oyun olması falan lazım yani oynadığın sıralarda 😀

Ama Insurgency’deki uzuv kopması ve ölüm animasyonlarıyla fiziklerini de unutmamak lazım.

Squad’ın oyun mekaniği ve amacı gerçekten aşırı farklı hatta o kadar içli dışlı olmama rağmen asla beceremedim o oyunu kütüphanemde öyle duruyor…
Videolardan anladığım kadarıyla Squad ve Hell Let Loose strateji isteyen oyunlar, bireysellikten ziyade birkaç manga ve tabur ile işbirliği yapmak gerekiyor.

Videolardan anladığım kadarıyla Squad ve Hell Let Loose strateji isteyen oyunlar, bireysellikten ziyade birkaç manga ve tabur ile işbirliği yapmak gerekiyor.
Kesinlikle öyle. Eğer o dediğinizi yapmazsanız yemediğiniz küfür kalmıyor ve oyunun kitlesi asla yardımsever değil. Bir sürü kişiden yeniyim diye yardım istedim, yeniysen oyunu bırak dediler. Üstelik sunucunun adını hatırlamıyorum ama en iyi kitleli Türk sunucusu olmasına rağmen öyleydi… Çok zor oyun.

Kesinlikle öyle. Eğer o dediğinizi yapmazsanız yemediğiniz küfür kalmıyor ve oyunun kitlesi asla yardımsever değil. Bir sürü kişiden yeniyim diye yardım istedim, yeniysen oyunu bırak dediler. Üstelik sunucunun adını hatırlamıyorum ama en iyi kitleli Türk sunucusu olmasına rağmen öyleydi… Çok zor oyun.
Savaş simülasyon oyunlarına karşı merakım var yine de oyunları denemek isterim.
Fırsat bulunca deneyeceğim.