Arkadaşımla tramvaya binerken kapısına sıkışıyordum son anda kurtuldum tramvaydaki herkes gülmüştü.

İlkokulda çevre duvarının üstüne çıkmıştık birkaç kişi. Baktık güvenlik geliyor herkes aşağı atladı kaçtı ben de atladım formanın arkası parmaklığa takıldı asılı kaldım güvenlik gelene kadar

Geçen günlerde AVM'nin otomatik kapısına kamp sandalyesini sıkıştırmayı başarabilmiştim. Artık bu olaylar başıma çok geldiği için çok da umursamıyorum.

2021, Windows 11 yeni çıkmıştı. O zamanlar nefret ediyordum Windows 10'dan bile daha çok nefret ederdim. Bir gün AVM'nin birinde bir bilgisayar mağazasına girdim ve içindeki iki tane laptopa paint açıp "Windows 11 sucks" yazıp wallpaper yapmıştım. Mağaza görevlisi beni görmüştü ikincisinde. Utanmıştım ne yalan söyleyeyim.

Yolda giderken yanında çocukla kızın biri vardı çocuğa bakmıştım yanımızdan geçti bir 20-30M geçtikten sonra kız bana baktı ben kıza sanırım en utanç verici anım bu.
Nedenini anlamayan arkadaşlar için anlatayım. Kadınları seven bir insan değilim kadınlar ile göz teması kurduğum anda utanırım.

Bağıra bağıra konuşan bir kız grubu geçmişti yanımızdan, dalga geçercesine bir bakışla geriye baktım. Aralarından biri aynı amaçla aynı şekilde bize doğru bakıyormuş. Komik bir göz kontağıydı :D