Şuan bana inventus'tan bir sistem toplamaya kalksak 1 ay önce konuştuğumuz gibi, 150.000'i çok rahat aşar değil mi? Hatta rica etsem benim için ordan RTX 5080, R7 9800x3d, 32GB RAM ARGB bir sistem toplar mısınız çok merak ettim muhteşem ötesi Kara Cuma'da ne kadara mal olacağını.
Detaylar
Kim cevapladı?Şuan bana inventus'tan bir sistem toplamaya kalksak 1 ay önce konuştuğumuz gibi, 150.000'i çok rahat aşar değil mi? Hatta rica etsem benim için ordan RTX 5080, R7 9800x3d, 32GB RAM ARGB bir sistem toplar mısınız çok merak ettim muhteşem ötesi Kara Cuma'da ne kadara mal olacağını.
En adam akıllı bu şekilde oluyor, bazı parçalar mecburen değişti.
Sistem için acelem yok, sizce beklemeli miyim piyasanın normale dönmesini? Yoksa al geç mi dersiniz bu sistemi? Tavsiyeleriniz benim için çok değerli. Ayrıca vakit ayırıp ilgilendiğiniz için de teşekkür ederim.
En adam akıllı bu şekilde oluyor, bazı parçalar mecburen değişti.
Öncelikle rica ederim.Sistem için acelem yok, sizce beklemeli miyim piyasanın normale dönmesini? Yoksa al geç mi dersiniz bu sistemi? Tavsiyeleriniz benim için çok değerli. Ayrıca vakit ayırıp ilgilendiğiniz için de teşekkür ederim.
Sisteme gelirsek, beklemenin kimseye faydası yok. Bu fiyatların düşmesi de pek mümkün değil.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Roborock robot süpürgelerde 1.000 TL indirim!
- Fırsat Ekibi
-
-
-