EndeavourOS benim bilgisayarda da garip bir şekilde siyah ekranda kalıyor, kronik bir sorun olduğunu düşünüyorum.

EndeavourOS benim bilgisayarda da garip bir şekilde siyah ekranda kalıyor, kronik bir sorun olduğunu düşünüyorum.
Bakmadan, çözüm denemeden buna yorum yapmak bence yanlış olur. Kullanıcı direkt dağıtım değiştirmiş sorunu çözmeyi denemeden.

Bakmadan, çözüm denemeden buna yorum yapmak bence yanlış olur. Kullanıcı direkt dağıtım değiştirmiş sorunu çözmeyi denemeden.
İllaki bir çözümü vardır ancak kurulumdan hemen sonra böyle bir hata alınması dağıtımda kronik bir sorun olabileceği gerçeğini değiştirmiyor. Tamamen farklı bir donanımda da aynı hata alınırken farklı Arch tabanlı distrolarda hata alınmıyorsa bence dağıtımın kronik bir sorundur bu.

Hocam nasıl alabilirim bununla ilgili rehber var mıdır?

Garuda kullanıyorsanız btfrs ile snapshot alıyor her güncelleme öncesi. Problemde rahatlıkla rollback alabilirsiniz.

Hocam buradada ses sıkıntıları verdi hatta ses ile alakalı bir programı sildikten sonra sistem çöktü şu an snapshotla girdim ama bu snapshot u ana sisteme geçirebilir miyiz?