BurakTR
Yetkin
Konuyu yanlış okumuşum. Pardon. Zen olanı ve fallback seçeneklerini deneybilir.
Sonuç ne? Düzeldi mi? Düzeldi ise ne yaptınız?
Hocam Garuda Linux'a geçtim.
Konuyu yanlış okumuşum. Pardon. Zen olanı ve fallback seçeneklerini deneybilir.
Sonuç ne? Düzeldi mi? Düzeldi ise ne yaptınız?
Bakmadan, çözüm denemeden buna yorum yapmak bence yanlış olur. Kullanıcı direkt dağıtım değiştirmiş sorunu çözmeyi denemeden.EndeavourOS benim bilgisayarda da garip bir şekilde siyah ekranda kalıyor, kronik bir sorun olduğunu düşünüyorum.
İllaki bir çözümü vardır ancak kurulumdan hemen sonra böyle bir hata alınması dağıtımda kronik bir sorun olabileceği gerçeğini değiştirmiyor. Tamamen farklı bir donanımda da aynı hata alınırken farklı Arch tabanlı distrolarda hata alınmıyorsa bence dağıtımın kronik bir sorundur bu.Bakmadan, çözüm denemeden buna yorum yapmak bence yanlış olur. Kullanıcı direkt dağıtım değiştirmiş sorunu çözmeyi denemeden.
Archinstall ile direkt saf kurulumda yapmayı deneyebilirdi. Eğer onda da sorun yaşarsa Fedora dener.
Düzenli yedek almak.Hocam dediğinizden sonra düşünmedim değil ama Arch Linux'un bu türlü çökmelere karşı alabileceğimiz bir önlem var mı?
Garuda kullanıyorsanız btfrs ile snapshot alıyor her güncelleme öncesi. Problemde rahatlıkla rollback alabilirsiniz.Hocam dediğinizden sonra düşünmedim değil ama Arch Linux'un bu türlü çökmelere karşı alabileceğimiz bir önlem var mı?
Garuda kullanıyorsanız btfrs ile snapshot alıyor her güncelleme öncesi. Problemde rahatlıkla rollback alabilirsiniz.