Keyi Steam'den etkinleştirmeyi denedin mi? Türkiye'de etkinleştirilmediğine nasıl kanaat getiriyorsun? Ben de bir çok kez alışveriş yaptım bu siteden hepsi etkinleşti.
Anahtarı Steam uygulaması içinden sol altta bulunan Steam'de ürün etkinleştir kısmından etkinleştirmeyi denedim. Ama olmuyor.

1749712913377.webp

@LazJedi ne yapmam lazım sizce?

Son düzenleme:
Hatanın ekran görüntüsünü alıp Eneba desteğe ilet. Para iadesi yapacaklardır.
Bunu yaptım. Ama Eneba desteğe değil de satıcıya iletildi diyor. Satıcı destek olur mu, olmazsa Eneba yardımcı olur mu? Ben elimde bir hiçle kalmam değil mi?

@LazJedi Steam anahtarını eklenti değil de manuel yaptığım için yani anahtarı gördüğüm için iade sürecinin daha zor olduğu yazıyor SSS sayfasında.

Bunu yaptım. Ama Eneba desteğe değil de satıcıya iletildi diyor. Satıcı destek olur mu, olmazsa Eneba yardımcı olur mu? Ben elimde bir hiçle kalmam değil mi?

@LazJedi Steam anahtarını eklenti değil de manuel yaptığım için yani anahtarı gördüğüm için iade sürecinin daha zor olduğu yazıyor SSS sayfasında.
Keyi görüntülediğin an zaten satıcı için risk artıyor. Suistimal edilebileceği için öyle yazıyor ama zaten key global değil. Bu tamamen satıcının hatası kabul etmeli.