Kardiyologların bazıları sigara kullanıyor musun sorusundan önce enerji içeceği içiyor musun diye soruyor. Olabildiğince kullanmayın.
Detaylar
Kim cevapladı?Şehsuvar Kementoğlu
Başarılı
Bu işin şakası yok beyler, ciddi söylüyorum içmeyin.
- Makaleler
- 1
Çok nadir tüketiyorum, masum görünüyor ama zararlı, alkol bile yanında masum kalıyor.
KS
KS
5124
Ziyaretçi
Kardiyologların bazıları sigara kullanıyor musun sorusundan önce enerji içeceği içiyor musun diye soruyor. Olabildiğince kullanmayın.
Kardiyalog ile ne alakası var anlamadım? Normal bir konu açıldı. İçen içer içmeyen içmez, kimsenin hayatına karışılmaz.
Hayatına mı karıştım hocam? İstersen 10 tane enerji içeceğini tekte iç bana ne. Başka zararlı diyen insanlar da var benim dediğime niye bu kadar takıldınız anlamadım? Konunun başlığı enerji içeceği içiyor musunuz? Ben de bunu belirttim bu kadar basit.Kardiyalog ile ne alakası var anlamadım? Normal bir konu açıldı. İçen içer içmeyen içmez, kimsenin hayatına karışılmaz.
KS
KS
5124
Ziyaretçi
Hayatına mı karıştım hocam? İstersen 10 tane enerji içeceğini tekte iç bana ne. Başka zararlı diyen insanlar da var benim dediğime niye bu kadar takıldınız anlamadım? Konunun başlığı enerji içeceği içiyor musunuz? Ben de bunu belirttim bu kadar basit.![]()
![]()
Yok hocam, kardiyalog dediniz ya onu merak ettim sadece. Bende zaten çok fazla enerji içeceği tüketen bir insan değilim ayda bir defa veya hiç. Tekte 10 tane içsem ölürüm herhalde.
Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.
Kardiyolojiye gidildiğinde hocalar genelde enerji içeceği içiyor musun diye soruyor zararından dolayı. Sigaradan bile önce soran birçok hoca tanıyorum ondan dolayı söylemek istemiştim sadece hocam.Yok hocam, kardiyalog dediniz ya onu merak ettim sadece. Bende zaten çok fazla enerji içeceği tüketen bir insan değilim ayda bir defa veya hiç. Tekte 10 tane içsem ölürüm herhalde.
Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.