Detaylar
Kim cevapladı?Şehsuvar Kementoğlu
Başarılı
Valla ben üç yıl önce alkolü, geçen yıl da meyve sularını bıraktım, asitli zaten içmiyorum yıllardır. Çaya kahveye attığım şeker bile aşırı azaldı, bi çay kaşığı yetiyor bi kupaya. Aşırı şekerli bi şey içmek zehir gibi geliyor
Vallahi ben üç yıl önce alkolü, geçen yıl da meyve sularını bıraktım, asitli zaten içmiyorum yıllardır. Çaya kahveye attığım şeker bile aşırı azaldı, bir çay kaşığı yetiyor bir kupaya. Aşırı şekerli bir şey içmek zehir gibi geliyor
Ben kola içmeyi bıraktım tekrar. Güzel değil, veya bizim bu tarafa kötüler geliyor
Vallahi ben üç yıl önce alkolü, geçen yıl da meyve sularını bıraktım, asitli zaten içmiyorum yıllardır. Çaya kahveye attığım şeker bile aşırı azaldı, bir çay kaşığı yetiyor bir kupaya. Aşırı şekerli bir şey içmek zehir gibi geliyor.
Hocam umarım komple bırakırsınız şekeri. Ben 25 yaşındaydım, o zamanlar komple bıraktım çay ve kahvelerde şekeri. 10 senedir yaklaşık kahve ve türevi şeylere katiyen atamıyorum geldim 35 yaşıma. Direkt sade veya sütlü içiyorum, galiba biraz yaşlanmışım.
Tearz
Uzman
Kolayı 10 sene önce bıraktım. Şekersiz enerji içeceklerini deneyebilirsiniz. Monster Şekersiz(Gri) favorimdir.5-6 sene önce çok kola tüketirdim. Şu sıralar yine biraz içmeye başladım fakat tadı kötü, şeker geliyor. Enerji içeceği de çok içen vardı onunda güzel tarafı yok, şeker. Şu an bunları içebilen var mı?
Yiğidowski
Üstün
Valla ben bilgisayar başına geçince içiyorum kana kana 2.5 litre günde olursa.
CivcikSeverim
Uzman
5-6 sene önce çok kola tüketirdim. Şu sıralar yine biraz içmeye başladım fakat tadı kötü, şeker geliyor. Enerji içeceği de çok içen vardı onunda güzel tarafı yok, şeker. Şu an bunları içebilen var mı?
Enerji içeceği hiç denemedim ama kola çok içiyorum ama eskisi gibi asidi yok içinde maalesef.
Enerji içeceğini bilemem ama kola içilmez mi be. Hele hele buz gibi olacak boğazını yakacak şekilde olacak.
Pepsi'nin asidi iyi gene.Enerji içecepi hiç denemedim ama kola çok içiyorum ama eskisi gibi asidi yok içinde maalesef.
CivcikSeverim
Uzman
Enerji içeceğini bilemem ama kola içilmez mi be. Hele hele buz gibi olacak boğazını yakacak şekilde olacak.
Pepsi'nin asidi iyi gene.
Evet hocam PeP'si az da olsa iyi.
- Makaleler
- 6
Boğaz yaksa keske
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-