Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.842 Çözümler 35 Beğeniler 6.250 Yer Cehennemin dibi 7 Nisan 2025 #21 Zeitnot dedi: SSS. Nasıl hocam, şekersiz Ultra olanından içiyorum. Eki Görüntüle 138730 Bu. Şu an onu içiyorum ancak tadı çok şekerli, pamuk şeker gibi. Konunun başlığı içmeli miyim değil maalesef, diğer konuma yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam da bu da aynı şey. Beyaz hariç hepsi hemen hemen aynı şeker oranına sahip.
Zeitnot dedi: SSS. Nasıl hocam, şekersiz Ultra olanından içiyorum. Eki Görüntüle 138730 Bu. Şu an onu içiyorum ancak tadı çok şekerli, pamuk şeker gibi. Konunun başlığı içmeli miyim değil maalesef, diğer konuma yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam da bu da aynı şey. Beyaz hariç hepsi hemen hemen aynı şeker oranına sahip.
KS KS Zeitnot Yetkin Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2.366 Çözümler 10 Beğeniler 2.436 Yer Malta 7 Nisan 2025 #22 Koneko Toujou dedi: Tamam da bu da aynı şey. Beyaz hariç hepsi hemen hemen aynı şeker oranına sahip. Genişletmek için tıkla... Şekersiz yazınca şekersiz sandım. Beyaz hoşuma gitti, şuanlık onu içmeye başladım. Son düzenleme: 8 Nisan 2025
Koneko Toujou dedi: Tamam da bu da aynı şey. Beyaz hariç hepsi hemen hemen aynı şeker oranına sahip. Genişletmek için tıkla... Şekersiz yazınca şekersiz sandım. Beyaz hoşuma gitti, şuanlık onu içmeye başladım.
ScorezTR Çalışkan Katılım 4 Ağustos 2025 Mesajlar 174 Beğeniler 2 Yer Osmaniye 6 Ağustos 2025 #23 Zeitnot dedi: Tadı güzel bir şey arıyorum, şekersiz içiyorum. Monster Karpuzlu hoşuma gidiyor ancak cebimde para kalmayacak artık, ve farklı tatları denemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... GoUP Var fakat her yerde bulunmaz.
Zeitnot dedi: Tadı güzel bir şey arıyorum, şekersiz içiyorum. Monster Karpuzlu hoşuma gidiyor ancak cebimde para kalmayacak artık, ve farklı tatları denemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... GoUP Var fakat her yerde bulunmaz.