Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden uyarı alacakmışım sebep yokken ben bunu istemiyorum BAT dosyası istiyorum INF sürücü için.

Çünkü sürekli attığın olabilir mi gereksiz yere.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mevcut konunda sana kapsamlıca ne yapman gerektiğini yazdım. Kıçını kaldırıp elini taşın altına koyup işlemleri yapmak ya da ağlamaya devam etmek gibi seçeneklerin var. Benim de buranın kurallarını uygulama seçeneğim var.

Eğer daha kolay bir şey istiyorsan NTLite kullan ve takıldığın yerde sor. Sen kıçının üstünde oturup yardım bekliyorsun. Burada balık vermiyoruz evlat. Oltanı al ve çalışmaya başla.

Dalga geçecek birine benzemiyor ama bilemedim.
Nasıl bıktırdıysa artık. Beyefendi kendine özel yöntem istiyor. Bu kafayla giderse buradan da banı yer.

Mevcut konunda sana kapsamlıca ne yapman gerektiğini yazdım. Kıçını kaldırıp elini taşın altına koyup işlemleri yapmak ya da ağlamaya devam etmek gibi seçeneklerin var. Benim de buranın kurallarını uygulama seçeneğim var.

Eğer daha kolay bir şey istiyorsan NTLite kullan ve takıldığın yerde sor. Sen kıçının üstünde oturup yardım bekliyorsun. Burada balık vermiyoruz evlat. Oltanı al ve çalışmaya başla.
Bu adamın konusuna mesaj yazarsanız 4-5 etiket atıp duruyor. Virüs gibi.

Her gün konu açar, takıldığı yerde olmuyor işte yazar. Bence ne istediğini de kendi de bilmiyor. Boş boş takılıyor bilgisayarda, vakti bol.

Vakit nakittir hocam. Bu kadar sürede bir ISO'ya driver gömmek yerine, yazılım öğrense daha mantıklı. Sadece fantastik şekilde driver gömmek zaman kaybıdır. Arkadaşı küçümsemek gibi olmuyordur umarım. Ben de bu tür şeylere çok heyecanlıydım önceden ancak olmuyorsa olmuyor, işin kolayına ulaşmak varken fanteziye gerek yok.

1718915074219.webp

Hocam yanlış anlamayın ama 3 yılda bu işin uzmanı olurdunuz. Öğrenmeyi sürekli reddetmenizin sebebi nedir? Technopat'da da aynı şeyler yaşanmış.

Ben 3 yılda yazılım şirketine ortak oldum yahu :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.