6159

Uzman
Enpara hesabımdan böyle bir talepte bulunmam gerekiyormuş. Talebi oluşturdum. Bir şey olmadı. Yapan var mı, süreç nasıl işliyor?

Talep mevzusu IBAN değiştirmek için değil, eski IBAN adresinize gelen transferlerin 90 gün (sayı yanlış olabilir) boyunca yeni IBAN adresinize aktarılması için izin. Uygulamayı açtığınızda bu izni istiyor sizden.

IBAN değişme işi de Enpara.com artık QNB Bank çatısı altından ayrılıp kendisi QNB Group altında ayrı bir banka olacağı için IBAN adreslerinin yasal olarak değiştirilme zorunluluğundan kaynaklı. Anladığım kadarıyla otomatik olacak bu değişim.

İlgili mesaj:

1757260256747.webp

Son düzenleme:
IBAN değiştirmenize gerek yok, tarihi tam hatırlamamakla birlikte bu sene eylül - Ekim gibi otomatik olarak IBAN'lar değişecek Enpara'da.

Değiştirmekten kastım orada otomatik değiştirilecektir yazıyor bundan sebep. Olayı tam anlamadım. Kullananların durumu ne merak ettim.

Enpara IBAN degisimini otomatik yapacagina dair daha once bilgilendirme duyurusu yapmisti. 12 Eylul'de yeni sisteme gececeklerdi. Su an bende hala ayni IBAN gorunuyor. Bu hesaba para transfer ettigim diger banka hesaplarimdaki eski islemlere de bakip kontrol ettim. IBAN hala degismemis. 0850 222 3663 Enpara'nin yardim hatti. Orasi aranip sorulablir 12 Eylul'de hala degismediyse.

Yasal bilgilendirme de burada. Kademeli olarak 12 Eylül, 26 Eylül ve gerekli olması durumunda 10 Ekim tarihlerinde müşterileri Enpara.com'dan Enpara Bank'a geçireceklermiş ve IBAN adresleri de bu zamanda değişecek.

1757260319999.webp

Talep mevzusu IBAN değiştirmek için değil, eski IBAN adresinize gelen transferlerin 90 gün (sayı yanlış olabilir) boyunca yeni IBAN adresinize aktarılması için izin. Uygulamayı açtığınızda bu izni istiyor sizden.

IBAN değişme işi de Enpara.com artık QNB Bank çatısı altından ayrılıp kendisi QNB Group altında ayrı bir banka olacağı için IBAN adreslerinin yasal olarak değiştirilme zorunluluğundan kaynaklı. Anladığım kadarıyla otomatik olacak bu değişim.

İlgili mesaj:

Eki Görüntüle 183039

Ben o mesaji 1 kez aldim bir daha almadim nasıl kabul edip etmedigimi anlarim?