Merhaba, Enpara mobil uygulama kullanıyorum cihazımı yani telefonumu değiştirmek istiyorum. Yeni telefonda uygulamayı indirip giriş bilgilerimi yazınca girebiliyor muyum yoksa ilk girişte güvenlik sorusu var gizli soru onu girmemi mi istiyor? Daha önce Enpara kullanıp da cihazını telefonunu değiştiren var mı?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hocam zaten kimlik doğrulaması istiyor. Bilgileri girdikten sonra ayrıca bir onaya gerek yok. Cihaz farklı olduğu için TC ve şifre ile giriş yaptığınızda güvenlik doğrulaması adımlarını takip edin.
Hocam zaten kimlik doğrulaması istiyor. Bilgileri girdikten sonra ayrıca bir onaya gerek yok. Cihaz farklı olduğu için TC ve şifre ile giriş yaptığınızda güvenlik doğrulaması adımlarını takip edin.
Güvenlik doğrulaması adımlarında ne var mesela? Kimisi gizli sorumu sordu demiş, kimisi telefona SMS geldi yeni telefonda onu girdim demiş.Hocam zaten kimlik doğrulaması istiyor. Bilgileri girdikten sonra ayrıca bir onaya gerek yok. Cihaz farklı olduğu için TC ve şifre ile giriş yaptığınızda güvenlik doğrulaması adımlarını takip edin.
Son düzenleyen: Moderatör:
Gizli soru düşük ihtimal hocam, kayıtlı telefonunuza mesaj gelir muhtemelen.Güvenlik doğrulaması adımlarında ne var mesela? Kimisi gizli sorumu sordu demiş, kimisi telefona SMS geldi yeni telefonda onu girdim demiş.
Canepe
Uzman
SMS doğrulaması yapar yeni cihazınızı sisteme tanıtırsınız, endişe edeceğiniz veya cevap arayacağınız pek olağan dışı bir durum yok.
yusufklncc
Üstün
- Makaleler
- 9
Sadece SMS doğrulaması istiyor.
SMS doğrulaması yapar yeni cihazınızı sisteme tanıtırsınız, endişe edeceğiniz veya cevap arayacağınız pek olağan dışı bir durum yok.
Uzun zaman oldu gizli soru filan diyorlar ben unuttum onu çoktan, o yüzden sordum. Demek ki öyle bir şey yokmuş.
Son düzenleyen: Moderatör: