Detaylar
Kim cevapladı?Eski kimlikler artik gecerli olmadigi icin cikabilir. Biyometrik fotograf ve nufus mudurlugune gidemeyeceginizi gosteren bir belgeniz varsa nufus mudurlugunden evinize gelip islemlerinizi yapiyor.lar.
Ceasar128
Uzman
- Makaleler
- 2
Hocam normalde gittik ama vasim olmadigi icin kabul etmedi nufus mudurlugu, vasi davasi da 10. aya atildi napacam bilemiyorum.O kimlikle gecerli olmadigi icin cikablir. Biyometrik fotograf ve nufus mudurlugune gidemeyeceginizi gosteren bir belgeniz varsa nufus mudurlugu evinize gelip islemlerinizi yapiyor.
Vasi konusu 15 yasindan gencseniz zorunlu imis basvurularda. 15 yasini tamamlayanlar kendi adina basvurabiliyormus kimlik icin. Bilginiz olsun. Eski kimlikler icinde sadece tapuda artik kullanilamadigi konusunda kesin bilgi bulabildim. Diger alanlarda kullanilamaz diye kesin bir bilgi yok. Enpara yardim merkezi 0 850 222 36 63. Orayi arayip durumunuz hakkinda gorusun isterseniz. En kesin bilgiyi onlardan alablirsiniz.
Ceasar128
Uzman
- Makaleler
- 2
Sormayin hocam engelli oluyoruz bu seferde ciddi ugrastiriyorlar valla biktim. Yuruyemiyorum ustune devlet vuruyor.Vasi konusu 15 yasindan gencseniz zorunlu imis basvurularda. 15 yasini tamamlayanlar kendi adina basvurabiliyormus kimlik icin. Bilginiz olsun. Eski kimlikler icinde sadece tapuda artik kullanilamadigi konusunda kesin bilgi bulabildim. Diger alanlarda kullanilamaz diye kesin bir bilgi yok. Enpara yardim merkesi 0 850 222 36 63. Orayi arayip durumunuz hakkinda gorusun isterseniz. En kesin bilgiyi onlardan alablirsiniz.
GUNCELLEME
Arkadaslar nufus cuzdani kabul ediyorlarmis aradilar beni yarin evime gelip imzami alip karti teslim edecekler.
GUNCELLEME-2
Arkadaslar nufus cuzdani kabul ediyorlarmis ama uzerinde resminiz olmasi sart. Adam getirdi karti bakti kimlikte resim yok ben bunu yapamam dedi kimlikte resmin yok dedi.
Son düzenleme: