3 gün önce bu konuyla ilgili 2 kere sorun yaşadım. Birinde hızlıca rapor verdim ve açılmadan silindi ama diğerini, anlam veremediğim şekilde konu düzenleme ekranında kaldığı için konu açmadım sandım ama açmış. Neyse, konumuza gelelim: Enter tuşuna basınca konu açılmasın. Android'de şu anda böyle bir sorun var; enter tuşuna basınca konu açılıyor.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 7
Başlıktayken enter tuşuna bastığınız için olabilir mi? İçerikte böyle bir problem yaşamamalısınız.
Her ikisinde de öyle olmuştu. Ona bir çözüm bulunabilir mi?Başlıktayken enter tuşuna bastığınız için olabilir mi? İçerikte böyle bir problem yaşamamalısınız.
Deneme yapsam olur mu bir tane?Başlıktayken enter tuşuna bastığınız için olabilir mi? İçerikte böyle bir problem yaşamamalısınız.
- Makaleler
- 7
Her ikisinde de öyle olmuştu. Ona bir çözüm bulunabilir mi?
Deneme yapsam olur mu bir tane?
Mesaj kısmında deneyin zaten çalışmayacaktır, başlıkta denemeyin zira konuyu gönderir.
Bence bir uyarı mesajı döndürebilir. Başlık kısmında boşluk (o boşluk Enter tuşu ile alakalı olan boşluk) bırakamazsınız gibi.Mesaj kısmında deneyin zaten çalışmayacaktır, başlıkta denemeyin zira konuyu gönderir.
Şimdi fark ettim, enter tuşu ile boşluk tuşunu karıştırmışım. Aynı olduğunu sanmışım, Dediğim tuş enter tuşu. Telefonda bir satır aşağıya inmek için kullanılan tuş.
Buna bakalım, daha önce de istenmişti.
Başlık kısmında enter tuşuna basınca konu açılıyor. Bunun sebebi, başlıkta satır atlama olmadığı için konu açılıyor doğrudan. Bunun yerine uyarı mesajı döndürebilir: 'Başlıkta satır bırakamazsınız' gibi.
Ya da konuyu açmayı onaylıyor musunuz gelebilir basitçe.Başlık kısmında enter tuşuna basınca konu açılıyor. Bunun sebebi, başlıkta satır atlama olmadığı için konu açılıyor doğrudan. Bunun yerine uyarı mesajı döndürebilir: 'Başlıkta satır bırakamazsınız' gibi.
RockyHighway79
Üstün
Bu problemi yaşamayan bir tek ben varım herhalde.
Telefonda isen, başlık kısmında Enter basınca oluyor. Bilgisayarda aynı mı bilmiyorum.
Yeni konular
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347
-
-
-