Epic Games hacklendi haberi sahte çıktı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3787
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    epic epic games
Gerçek olsa benim için sorun olmazdı. Oyun falan satın almıyorum Epic Games'den. Aslında başka yerden de satın alamıyoruz artık.

85 milyon dolar az para değil

Epic Games yalan diye açıklamıştı zaten ama kimse inanmadı.

Hocam gerçek olsa bile zaten Epic'in hiçbir şey yok diye sakinleştiriceğine inanmıyorum çünkü hesaplar söz konusu Epic yalan söyleseydi herkes dava açardı buyüzden Epic batardı.

Gerçek olsa benim için sorun olmazdı. Oyun falan satın almıyorum Epic Games'den. Aslında başka yerden de satın alamıyoruz artık.

Evet hocam önceden 75 TL'ye RDR 2 aldığımız günler vardı

Facebook ile bağlanıyorum ben. Hiç hayatımda kart eklemedim Epic'e. Çalınsa bile bir şey fark etmiyordu.

Haberi her ne kadar sahte çıksa da yarın bir gün hacklenirlerse şaşırmam

İfadeler: 178
Haberi her ne kadar sahte çıksa da yarın bir gün hacklenirlerse şaşırmam

Hocam her şirket hackleniyor hiç şaşırmıyorum Sony Microsoft Google hacklenmeyen şirket yok zaten.

Steam'in dolara geçtiği zamandan bu yana zaten son kalemiz, böyle haberlerle ne diye yüreğimizi indiriyorlar ki

@Requiemm, hacklendiklerine dair haber okumadım. Varsayalım ki iddianız doğru. Bu, Epic Games'in hacklenmesini normalleştirmeye gerek var mı? Bence yok. Her şeyi normalleştirmek yerine gözünüzü açın artık ve kişisel verilerinize sahip çıkamayan firma ve şirketlerden hesap sormasını öğrenin.

Ya yok saymıyorum tabii her yere kayıt olurken dikkat etmek gerekiyor zaten ama dediklerim doğru yakın zamanda hacklenmemiş olabilirler ama eskiden hacklendiği zamanlar vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…