Detaylar
Kim cevapladı?Demek ki yalan.Bu doğruysa @Theafricanus Sizin kartınızdan çekilen Amazon olayı ne?
Epic Games Hacklendi: 200 GB'a yakın veri çalındı
Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
85 milyon dolar az para değil
Epic Games yalan diye açıklamıştı zaten ama kimse inanmadı.
Hocam gerçek olsa bile zaten Epic'in hiçbir şey yok diye sakinleştiriceğine inanmıyorum çünkü hesaplar söz konusu Epic yalan söyleseydi herkes dava açardı buyüzden Epic batardı.
Gerçek olsa benim için sorun olmazdı. Oyun falan satın almıyorum Epic Games'den. Aslında başka yerden de satın alamıyoruz artık.
Evet hocam önceden 75 TL'ye RDR 2 aldığımız günler vardı
- Makaleler
- 10
Facebook ile bağlanıyorum ben. Hiç hayatımda kart eklemedim Epic'e. Çalınsa bile bir şey fark etmiyordu.
Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
Haberi her ne kadar sahte çıksa da yarın bir gün hacklenirlerse şaşırmam![]()
Hocam her şirket hackleniyor hiç şaşırmıyorum Sony Microsoft Google hacklenmeyen şirket yok zaten.
Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
@Requiemm, hacklendiklerine dair haber okumadım. Varsayalım ki iddianız doğru. Bu, Epic Games'in hacklenmesini normalleştirmeye gerek var mı? Bence yok. Her şeyi normalleştirmek yerine gözünüzü açın artık ve kişisel verilerinize sahip çıkamayan firma ve şirketlerden hesap sormasını öğrenin.
Ya yok saymıyorum tabii her yere kayıt olurken dikkat etmek gerekiyor zaten ama dediklerim doğru yakın zamanda hacklenmemiş olabilirler ama eskiden hacklendiği zamanlar vardı.
Maalesef o kale geçtiğimiz günlerde yıkıldı. Fiyatlar arttırıldı.Steam'in dolara geçtiği zamandan bu yana zaten son kalemiz, böyle haberlerle ne diye yüreğimizi indiriyorlar ki![]()