85 milyon dolar az para değil :D

Epic Games yalan diye açıklamıştı zaten ama kimse inanmadı.

Hocam gerçek olsa bile zaten Epic'in hiçbir şey yok diye sakinleştiriceğine inanmıyorum çünkü hesaplar söz konusu Epic yalan söyleseydi herkes dava açardı buyüzden Epic batardı.

Gerçek olsa benim için sorun olmazdı. Oyun falan satın almıyorum Epic Games'den. Aslında başka yerden de satın alamıyoruz artık.

Evet hocam önceden 75 TL'ye RDR 2 aldığımız günler vardı :(

@Requiemm, hacklendiklerine dair haber okumadım. Varsayalım ki iddianız doğru. Bu, Epic Games'in hacklenmesini normalleştirmeye gerek var mı? Bence yok. Her şeyi normalleştirmek yerine gözünüzü açın artık ve kişisel verilerinize sahip çıkamayan firma ve şirketlerden hesap sormasını öğrenin.

@Requiemm, hacklendiklerine dair haber okumadım. Varsayalım ki iddianız doğru. Bu, Epic Games'in hacklenmesini normalleştirmeye gerek var mı? Bence yok. Her şeyi normalleştirmek yerine gözünüzü açın artık ve kişisel verilerinize sahip çıkamayan firma ve şirketlerden hesap sormasını öğrenin.

Ya yok saymıyorum tabii her yere kayıt olurken dikkat etmek gerekiyor zaten ama dediklerim doğru yakın zamanda hacklenmemiş olabilirler ama eskiden hacklendiği zamanlar vardı.

Steam'in dolara geçtiği zamandan bu yana zaten son kalemiz, böyle haberlerle ne diye yüreğimizi indiriyorlar ki :D
Maalesef o kale geçtiğimiz günlerde yıkıldı. Fiyatlar arttırıldı.

1709577945910.webp
1709577968810.webp