Epic Games yüzünden GTA V'te hileci rekoru kırıldı. Bunu söyleyen yok. :) Online'a girip adam akıllı yürüyebilen var mı acaba? Tamam öncesinde de vardı ama böyle bir oyunu ücretsiz dağıtırsan ne olur? Ne kadar hesabı banlarsan banla adam botla yüzlerce hatta binlerce yedek hesap elde etmiş.
Bu sanki Epic'in değil de Rockstar'ın sorunu gibi? :D

Steam, Epic gibi değil. Epic sadece oyunu indirip başlattığın bir uygulama. Bazı insanlara bu yetebilir tabi. Ama Steam'in tek olayı o değil. @Kaays hocamın dediği gibi, Steam bir sosyal medya. Topluluklar var sosyalleşebiliyorsun, profilini tasarlayabiliyorsun, oyunlarını ve başarımlarını sergileyebiliyorsun, arama kısmı daha gelişmiş falan falan böyle gider.

Bu sanki Epic'in değil de Rockstar'ın sorunu gibi? :D
Rockstar hileye çözüm üretmezken bir de bu oyunun bedava dağıtılması oyunu oynanmaz hale getirdi. Zaten kötü deneyim sunan online berbat hale geldi. Şu an nasıl bilmiyorum ama hala durduk yere kafeslere hapsedilme olayları vardır herhalde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rockstar hileye çözüm üretmezken bir de bu oyunun bedava dağıtılması oyunu oynanmaz hale getirdi. Zaten kötü deneyim sunan online berbat hale geldi. Şu an nasıl bilmiyorum ama hala durduk yere kafeslere hapsedilme olayları vardır herhalde.

Bedava dağıtsa da dağıtmasa da bu hileleri engellemediğin sürece hiçbir şekilde hiçbir oyunu oynayamazsın. Bunun ücretli veya ücretsiz olmasıyla bir alakası yok bence. Sen bir oyun yapıyorsan yeni bir oyun çıkana kadar desteğini vereceksin. Arkasında duracaksın.

Electron veya Chromium Embedded Framework dışı ne kullanıyorlarsa kullansınlar artık. Her şeyi web altyapısına döndürdüler Electron yüzünden.

Baştan aşağı yenileniyorsa süper.

Epic Games yüzünden GTA V'te hileci rekoru kırıldı. Bunu söyleyen yok. :) Online'a girip adam akıllı yürüyebilen var mı acaba? Tamam öncesinde de vardı ama böyle bir oyunu ücretsiz dağıtırsan ne olur? Ne kadar hesabı banlarsan banla adam botla yüzlerce hatta binlerce yedek hesap elde etmiş.
30 hesapla almıştım. 😁

Crack oynasanda aynı oyunu oynamış olmuyor musun dostum?
Oynayamadım. Crack'li versiyonu da vardı mahalle CD'cisinden alınmış. 15-20 CD ile falan kuruluyordu fakat bir türlü açamamıştım. Açmayı başardığımda da sürekli çöküyordu. Denemediğim crack kalmamıştı hatta birinde PC çökmüştü. Neyse ki sonra sağlam bir internete geçince Epic'ten 100 GB'yı indirip oynamıştım.

30 hesapla almıştım. 😁

Oynayamadım. Crack'li versiyonu da vardı mahalle CD'cisinden alınmış. 15-20 CD ile falan kuruluyordu fakat bir türlü açamamıştım. Açmayı başardığımda da sürekli çöküyordu. Denemediğim crack kalmamıştı hatta birinde PC çökmüştü. Neyse ki sonra sağlam bir internete geçince Epic'ten 100 GB'yı indirip oynamıştım.
GTA V ilk yılında seçkin bir üniversitenin kampüsünden 1 Gbps internetinden faydalanarak indirmiştim. :) G2A'dan 80₺'ye almıştım.

Zamanında PC oyunculuğu öldü herkes korsan kullanıyor diyen Epic, Steam'in dirilttiği PC sektörüne gelip Valve'yi tekellikle suçluyor. Hem de exclusive oyun saçmalığını PC'ye getirmeye çalışmışken. Fıkra bu kadardı. Bu vizyonla isterse 10 tane mağaza açsın gaben ölene kadar Steam'e rakip çıkmaz.