Hesap şifrelerini değiştirin bence. İnternet alışverişine kapattıktan sonra başka bir şey olacağını zannetmiyorum onun dışında.
Neyse ki bende kredi kartı ekli değilmiş. Zaten fazla kullanmıyordum bedava oyunlar çıkınca giriyordum. Şifre değiştirdim başka ne yapmam gerek hocam?

İnternet alışverişine kapatabilirsin. Ya da sanal kart kullanıyorsan sanal kartı kapatabilirsin.
Bu mantıklıymış ben bundan sonra sanal kart kullanırım Epic de Steam de filan.

Neyse ki bende kredi kartı ekli değilmiş. Zaten fazla kullanmıyordum bedava oyunlar çıkınca giriyordum. Şifre değiştirdim başka ne yapmam gerek hocam?

Bu mantıklıymış ben bundan sonra sanal kart kullanırım Epic de Steam de filan.

Ben her şeyde sanal kart kullanıyorum zaten. Alışverişlerde dahil. Sanal karta limit veriyorum onu harcıyorum.

Kartları internet alışverişlerine kapatabilirsiniz, mümkünse sanal kart kullanmaya başlayın ve şifreleri değiştirebilirsiniz. Artık günümüz teknoloji çağı çok geliştiği için bunlar olacaktır.

Benim Epic Games hesabımda çok önemli kartlar var. Bunları nasıl koruyabilirim?
Hocam çınar hocam bu tür konularda bilgili biri onun dediğini uygulayabilirsiniz. Neyse ki bende ekli kart yokmuş. Fakat ne olur ne olmaz hesap şifresini değiştirdim.

Onun dışında başka bir şeye gerek yok bence.
2FA etkinleştirdim hocam ne olur ne olmaz diye.

Bak o aklıma gelmemişti, yaptığın iyi oldu.
Yok hocam sizin suçunuz değil benim biraz ilgisizliğimden dolayı hesapta 2FA etkinleştirmemişim aslında tek Epic değil her hesapta etkinleştirmem lazım. Sizin suçunuz değil çünkü herkes 2FA etkinleştirmeli olduğunu düşündüğünüz için aklınıza gelmemiştir. Tamamen benim suçum.

Peki benim Tosla Kartı kayıtlıydı ama içinde para falan yok borç falan çekebilirler mi?
Para olmaması sevindirici fakat ne olur ne olmaz kapatın Papara filan geçin olmadı ya da kartı kapatıp yeni kart çıkarın. Ya da @Emile A239 baksın size bilgi verir.

Hocam Tosla bende de var borçlanmazsın. İçinde para varsa ancak onu harcayabilirler.
Aynen gerçi O'da doğru Tosla kart ön ödemeli karttı.