Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Epic üzerinde GTA 5'e sağ tıklayıp dosya konumuna gidin. Tam yerini unuttum ama olmaması imkansız.
Arkadaşlar merhaba. Epic Games'ten 119 GB GTA V dosyası indi, şu an tekrar bu şekilde indirme yapıyor. Bu normal mi? 119 GB + 112 GB bana çok gibi geldi. Bir yerde bir hata mı yaptık acaba?
Eki Görüntüle 83106
Bende GTA 5 aktif olarak 112 GB. Dosya konumu olarak farklı disk veya farklı bir dosya seçmiş olabilir misiniz?
Dosya konumunu inen dosya olarak seçin.
Nereden düzeltebiliriz hocam bunu?Bende GTA 5 aktif olarak 112 GB. Dosya konumu olarak farklı disk veya farklı bir dosya seçmiş olabilir misiniz?
Epic Games'te başlata tıkladığımda bu şekil install seçeneği geliyor.Bende GTA 5 aktif olarak 112 GB. Dosya konumu olarak farklı disk veya farklı bir dosya seçmiş olabilir misiniz?
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam indir kısmında inecek dosya seçtirdiği bir kısım vardır. Epic Games'in indirdiği GTA 5 klasörü diye bir şey varsa onu seçin.
Epic Games bilgim çok yok Steam'de olsaydı daha detaylı anlatırdım.
GTA 5'i farklı bir konuma taşı. İndirmeyi iptal et ve ardından tekrar indirmeye tıkla. İndirme işlemi başladığında indirmeyi durdur ve Epic Gamesi Görev Yöneticisi'nden kapat. GTA 5'i Epic Games'ten seçili klasöre at. Uyarı verirse Devam Et seçeneğine tıkla. Daha sonra Epic Games'i açıp doğrulama yap. Uyarı verirse yine Devam Et de.
Bu Social Club şeyi olabilir hocam, o inik değildir.Nereden düzeltebiliriz hocam bunu?
Epic Games'te başlata tıkladığımda bu şekil install seçeneği geliyor.
Hocam GTA 5'i Epic Games'ten indirdim sonra karşıma bu Launcher çıktı.GTA 5'i farklı bir konuma taşı. İndirmeyi iptal et ve ardından tekrar indirmeye tıkla. İndirme işlemi başladığında indirmeyi durdur ve Epic Games'i Görev Yöneticisi'nden kapat. GTA 5'i Epic Games'ten seçili klasöre at. Uyarı verirse devam et seçeneğine tıkla. Daha sonra Epic Games'i açıp doğrulama yap. Uyarı verirse yine devam et de.
Epic'ten alınan GTA 5'te bu problem çok yaygın. Çözümü genelde bu olur. Daha iyi anlamanız için yine aynı sorunu yaşayan kişileri atayım.Hocam GTA 5'i Epic Games'ten indirdim sonra karşıma bu Launcher çıktı.
Çözüldü: GTA 5 Epic Games dosyalar olmasına rağmen tekrardan indiriyor
Bilgisayarımın C diskine format attım sonrasında GTA 5 gireyim dedim tıkladığımda girmedi oyunun kurulu olduğu yeri kontrol ettim dosyaların hepsi duruyor ama Epic Games'e girip baktığımda 111GB'yi tekrar indirmeye başlıyor indirmeden elimdeki dosyalar ile oynayabilir miyim?
Çözüldü: Epic Games'ten indirilen GTA 5 formattan sonra nasıl açılır?
Arkadaşlar bilgisayarıma format atmam gerekiyordu. Windows SSD'ye kuruluydu, oyunlar HDD'ye. SSD'ye format attım ve Windows 10 kurdum tekrar fakat Epic Games Launcher'da SSD'ye kuruluydu. :) Format atmadan önce HDD'ye Epic Games tarafından kurulan GTA 5 var fakat açamıyorum, GTA 5'e tıkladığım...
Bu Launcher normal Rockstar indiriyor bunu fakat oyunu indirmesini anlamadım.Hocam GTA 5'i Epic Games'ten indirdim sonra karşıma bu Launcher çıktı.
Ben de anlayamadım hocam. Bu mantıkla 230 GB civarı yer kaplıyor, o da imkansız.Bu Launcher normal Rockstar indiriyor bunu fakat oyunu indirmesini anlamadım.
Hocam GTA 5 dosya klasörünü bulamadım. Rockstar Games klasörü var sadece.Epic'ten alınan GTA 5'te bu problem çok yaygın. Çözümü genelde bu olur. Daha iyi anlamanız için yine aynı sorunu yaşayan kişileri atayım.
Çözüldü: GTA 5 Epic Games dosyalar olmasına rağmen tekrardan indiriyor
Bilgisayarımın C diskine format attım sonrasında GTA 5 gireyim dedim tıkladığımda girmedi oyunun kurulu olduğu yeri kontrol ettim dosyaların hepsi duruyor ama Epic Games'e girip baktığımda 111GB'yi tekrar indirmeye başlıyor indirmeden elimdeki dosyalar ile oynayabilir miyim?www.technopat.net
Çözüldü: Epic Games'ten indirilen GTA 5 formattan sonra nasıl açılır?
Arkadaşlar bilgisayarıma format atmam gerekiyordu. Windows SSD'ye kuruluydu, oyunlar HDD'ye. SSD'ye format attım ve Windows 10 kurdum tekrar fakat Epic Games Launcher'da SSD'ye kuruluydu. :) Format atmadan önce HDD'ye Epic Games tarafından kurulan GTA 5 var fakat açamıyorum, GTA 5'e tıkladığım...www.technopat.net