Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Rickh

Uzman
Arkadaşlar merhaba. Epic Games'ten 119 GB GTA V dosyası indi, şu an tekrar bu şekilde indirme yapıyor. Bu normal mi? 119 GB + 112 GB bana çok gibi geldi. Bir yerde bir hata mı yaptık acaba?

image.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Epic Games'ten 119 GB GTA V dosyası indi, şu an tekrar bu şekilde indirme yapıyor. Bu normal mi? 119 GB + 112 GB bana çok gibi geldi. Bir yerde bir hata mı yaptık acaba?

Eki Görüntüle 83106

Bende GTA 5 aktif olarak 112 GB. Dosya konumu olarak farklı disk veya farklı bir dosya seçmiş olabilir misiniz?
Dosya konumunu inen dosya olarak seçin.

Bende GTA 5 aktif olarak 112 GB. Dosya konumu olarak farklı disk veya farklı bir dosya seçmiş olabilir misiniz?
Nereden düzeltebiliriz hocam bunu?

Epic Games'te başlata tıkladığımda bu şekil install seçeneği geliyor.

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    183,8 KB · Görüntüleme: 132
GTA 5'i farklı bir konuma taşı. İndirmeyi iptal et ve ardından tekrar indirmeye tıkla. İndirme işlemi başladığında indirmeyi durdur ve Epic Gamesi Görev Yöneticisi'nden kapat. GTA 5'i Epic Games'ten seçili klasöre at. Uyarı verirse Devam Et seçeneğine tıkla. Daha sonra Epic Games'i açıp doğrulama yap. Uyarı verirse yine Devam Et de.

GTA 5'i farklı bir konuma taşı. İndirmeyi iptal et ve ardından tekrar indirmeye tıkla. İndirme işlemi başladığında indirmeyi durdur ve Epic Games'i Görev Yöneticisi'nden kapat. GTA 5'i Epic Games'ten seçili klasöre at. Uyarı verirse devam et seçeneğine tıkla. Daha sonra Epic Games'i açıp doğrulama yap. Uyarı verirse yine devam et de.
Hocam GTA 5'i Epic Games'ten indirdim sonra karşıma bu Launcher çıktı.

Hocam GTA 5'i Epic Games'ten indirdim sonra karşıma bu Launcher çıktı.
Epic'ten alınan GTA 5'te bu problem çok yaygın. Çözümü genelde bu olur. Daha iyi anlamanız için yine aynı sorunu yaşayan kişileri atayım.

Bu Launcher normal Rockstar indiriyor bunu fakat oyunu indirmesini anlamadım.
Ben de anlayamadım hocam. Bu mantıkla 230 GB civarı yer kaplıyor, o da imkansız.

Epic'ten alınan GTA 5'te bu problem çok yaygın. Çözümü genelde bu olur. Daha iyi anlamanız için yine aynı sorunu yaşayan kişileri atayım.

Hocam GTA 5 dosya klasörünü bulamadım. Rockstar Games klasörü var sadece.