Erdoğan, Barzani ile görüşme yaptı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alperen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 68
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Aklimizin dahi ermeyecegi devlet akli bize yuzlerce ölüye sebep oldu. 2. bir cozum sureci Türkiye'nin bölünmesi demek.
Boş verin hocam bırakın özgür özel olsa terörist vatan haini olurdu Erdoğan görüşünce vatansever oluyormuş.

Ne Özgür Özelmiş be burada AKP'yi mi savunuyoruz.

Eki Görüntüle 38919
Bu fotoğrafta barzani'nin giyiniş tarzı tam bir foşik terorist gibi. her an patlıyacak gibi.

Terorist kıyafeti derken? Kürtlerin yöresel kıyafeti.

Eki Görüntüle 38919
Bu fotoğrafta Barzani'nin giyiniş tarzı tam bir foşik terorist gibi. Her an patlayacak gibi.
Şu konuda en iyi gördüğüm yorum sizin hocam bir de bir şey eklemek istiyorum CHP'liler görüşmeye gitseydi Barzani'yi terörist vatan haini olurdu ama Erdoğan gidince vatansever oluyormuş çok garip manidar bir olay.

Ne özgür özelmiş be burada AKP'yi mi savunuyoruz.
Dediklerimden bunu mu çıkardınız? Şu barzani mıdır nedir Ekrem İmamoğlu Mansur Yavaş veya tüm CHP'li başkanlar görüşse vatan haini damgası muhakkak yerdi ama Erdoğan olunca kimse bir şey dememiş üstüne devlet işine aklınız ermez filan demiş biri biride kravat filan rengine bakıp iyimserlemiş garip.

Hocam AKP zihniyeti tartışmayacaksınız. Ne kadar yazarsanız yazın boşuna yazaksınız, yine bildiklerini okuyacaklar.

İfadeler: 995
Özgür Özel olsaydı zaten Barzani ile değil KCK ile görüşürdü.

Ne Özgür Özelmiş be burada AKP'yi mi savunuyoruz.

Terorist kıyafeti derken? Kürtlerin yöresel kıyafeti.
Bu fotoğraftaki sarı torbanın giyim tarzı barzani'nin giyim tarzı ile neredeyse aynı. tam olarak terorist kıyafeti. yemişim onların yöresel kıyafet'lerini.

Özgür özel olsaydı zaten barzani ile değil kck ile görüşürdü.
Erdoğan yapmadı mı zamanında FETÖ ile fotoğrafları var varda var. Nedense Erdoğan'ı kimse görmüyor herkes normal karşılıyor ama özgür özel görüşse AAA bu adam terörist vatan haini fetocu. Bırakın bu işleri hep böyle yapa yapa milleti ayrıştırdılar o ona terörist desin fetocu desin. AKP bu oyunları ile iyi kandırdı senelerce insanları kendini tek parti olarak seçenek sundu. Bir de şunu anlamıyorum bu Erdoğan nasıl beyin yıkamışta adam FETÖ ile fotoğrafı var barzani filan ile fotoğrafları neler neler fotoğrafları varda millete normal geliyor. Erdoğan yapınca vatansever oluyor demek ki.

Ve şu an Erdoğan o Fetöcülerin kökünü kazıyor. Ama CHP Terör yanlılarına bir şey söyleyemiyor. Çünkü onlara muhtaç.

@995 ne Özgür Özel'miş arkadaş. Senin kadar koyu CHP'li birini görmedim. Senin küs arkadaşınla görüşmen gibi bir şey değil bu devletlerin görüşmesi.

Ayrıca ben kravat renginin psikolojik anlamını açıkladım. Sen neye bağladın?

Tamam bende sana şunu soruyorum özgür özel görüşseydi barzani ile normal karşılar mıydın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…