Detaylar
Kim cevapladı?hElioss
Başarılı
Merhaba hocam teşekkür ederim iyiyim sizleri sormalı. 2 Yıllık tercihiniz açık öğretim mi yoksa örgün öğretim mi? Olanak konusundaki beklentilerinizi tam anlayamadım.
Selam hocam örgün eğitimden bahsediyorum da 2 yıllık maliye, insan kaynakları veya lojistik yazacağım ama önceliğim insan kaynakları olmazsa maliye yazacağım 4 seneye tamamlamaya çalışacağım tamamlayamazsam 2 senelik okuyup ilerlemeye çalışacağım sormak istediğim soru aslında 2 senelik bu bölümlerin önü açık mıdır her ne kadar eKPSS yi bitirdiler desenizde yine de gireceğim e KPSS ile yazacağım bölümleri destyekeleyebilir miyim umarım kendımı anlatabilmişimdir
Learnof 6
Üstün
- Makaleler
- 2
Evet hocam şimdi anladım. Sormak istediğiniz soru E-KPSS ile okumuş olduğunuz lisans ya da önlisans bölümünden branşınıza yerleşmek.Selam hocam örgün eğitimden bahsediyorum da 2 yıllık maliye, insan kaynakları veya lojistik yazacağım ama önceliğim insan kaynakları olmazsa maliye yazacağım 4 seneye tamamlamaya çalışacağım tamamlayamazsam 2 senelik okuyup ilerlemeye çalışacağım sormak istediğim soru aslında 2 senelik bu bölümlerin önü açık mıdır her ne kadar eKPSS yi bitirdiler desenizde yine de gireceğim e KPSS ile yazacağım bölümleri destyekeleyebilir miyim umarım kendımı anlatabilmişimdir
Bunu netleştirmek için önceki senelerde hangi kontenjanlara ne kadar alım yapıldığına bakabiliriz. Düz memur statüsünde genelde çok fazla alım olur fakat branş alımları hizmetli ve memur statüsüne göre biraz az kalır. Geçen sene 2024 sınavının yerleştirmelerinde önlisans için ortaöğretimden daha az alan vermişti. Siz 2026 sınavına ortaöğretim olarak yetişiyorsunuz. Okulu bitirmeniz halinde 2028 sınavına önlisans mezunu olarak girebilirsiniz. İki türlü de deneme şansınız var. Sorunuza gelecek olursak şu şekilde yardımcı olabilirim:
Tercih ettiğiniz branş alımlarını buradan görebilirsiniz. Ayrıca Facebook grubumuzdan detaylı bilgileri alabilirsiniz.
hElioss
Başarılı
Anladım hocam opsiyonlarım var yani sanırımEvet hocam şimdi anladım. Sormak istediğiniz soru E-KPSS ile okumuş olduğunuz lisans ya da önlisans bölümünden branşınıza yerleşmek.
Bunu netleştirmek için önceki senelerde hangi kontenjanlara ne kadar alım yapıldığına bakabiliriz. Düz memur statüsünde genelde çok fazla alım olur fakat branş alımları hizmetli ve memur statüsüne göre biraz az kalır. Geçen sene 2024 sınavının yerleştirmelerinde önlisans için ortaöğretimden daha az alan vermişti. Siz 2026 sınavına ortaöğretim olarak yetişiyorsunuz. Okulu bitirmeniz halinde 2028 sınavına önlisans mezunu olarak girebilirsiniz. İki türlü de deneme şansınız var. Sorunuza gelecek olursak şu şekilde yardımcı olabilirim:
Tercih ettiğiniz branş alımlarını buradan görebilirsiniz. Ayrıca Facebook grubumuzdan detaylı bilgileri alabilirsiniz.
Learnof 6
Üstün
- Makaleler
- 2
Tabii ki. Aynı sınavın iki türüne de girebilirsiniz 2 yıl ara ile. Size tavsiyem ortaöğretimden atanıp çalışırken okulu bitirmeniz.
hElioss
Başarılı
Hocam sizi fazla meşgul ediyorum kusura bakmayın e kpss ile normal kpss ye aynı anda girebiliyormuyumTabii ki. Aynı sınavın iki türüne de girebilirsiniz 2 yıl ara ile. Size tavsiyem ortaöğretimden atanıp çalışırken okulu bitirmeniz.
Learnof 6
Üstün
- Makaleler
- 2
Evet hocam aynı anda girebilirsiniz.Hocam sizi fazla meşgul ediyorum kusura bakmayın e kpss ile normal kpss ye aynı anda girebiliyormuyum
hElioss
Başarılı
saolun hocam cebabınız için
hocam sanırım bu tercih işlerinde baya bilgilisiniz benim başka bir sorum daha olcaktı manisa celal bayar ön lisans maliye bölümünü istiyorum da bölümden 240k sıralama yukardayım garanti gelebilir diyebilirmiyim ıcımden
yada size direk tercih listemi atayım
Son düzenleme:
hElioss
Başarılı
Hocam çok iyi bir sıralama yapamadım mezuna da kalacak durumum yok oy yüzden cok fazla tercih imkanım da yok yaniBu senenin sıralamaları hakkında bilgim yok hocam aşağı yukarı çeker diyemiyorum ama ilk 5 sıraya 200 250 bin altınızı yazın. Sonra garanti gelecekleri yazın. Sonrasında ise sıralamanızın üstünü yazın.
maliye bölümü istiyorum ondan da dediğim gibi 240 k sıralama üstteyim ama kafam cok akrısık acıkta kalmaktan korkuyorumHocam çok iyi bir sıralama yapamadım mezuna da kalacak durumum yok oy yüzden cok fazla tercih imkanım da yok yani
Hocam selam nasılasınız
Hocam selam naıslsınız
Hocam selam öncelikle bir şey sormak istiyorum da çok bir bilgi bulamadım sorumla ilgili
Bana verilen engelli raporu 1 senelikti buna uzatma şansım var mı öncelikle bunu sormak istiyorum ikinci sormak istediğim soruda ben Allah izin verirse ben ekpssden bir yere atanırsam ama atangıdım zaman elımde engelli raprotu olmazsa sorun yasar mıyım ya aslında kıscası raporu mu uzatma gibi bir durmum var mıdır?
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
Satılık Fabrikasyon üretim hatalı Karacakaya 5 litre su
- THE KEROXEA
-
-
-
5.000 TL bütçede bataryası uzun giden ve hafif telefon tavsiyesi
- desire doue
-