Yerinde ve dozunda bir dayak bazen diğer şeylerden çok daha etkili olacaktır, bir mekanizmayı yerine oturturken uygulanan güç gibi bir ayarı olmalı. Az baskı işleri yoluna sokmayabilir, fazla baskı ise tüm işleri bozabilir.

Tamamen saçmalıktır. Kickboksa 4 yıl gittim her sene dayak yedim herkesten çok adam olmam lazımdı bu lafa göre o zaman. Erkeğin adam olması için dayak yemesi değil finansal ve ahlaki olarak başarılı olması gerekir. Ailesine güzelce bakıyorsa adamın dibidir o erkek zaten.

Değil, ki dövülünce daha sonra daha kötü oluyor hayatı boyunca çünkü klinik adıyla TSSB halk adıyla travmayla yaşıyor bu insanlar. Büyük ihtimalle de Depresyon veya anksiyete hastası oluyorlar zamanla.

Herkes travma yaşıyor diye bir şey yok ama riski büyük sonuçta ve akıl hastalığı geliştirme şansı olmasa diyelim desek bile bile çocuğun yaşadığı stres, acı var.

Bundan 7-8 sene önce ben binalara şeker, üzüm, çöp falan atıyordum. Balkondan aşağı tükürüyordum. Başka yaptığım şeyler de vardı. Bir gün babam işte yakaladı aynı bana böyle deyip beni dövmeye başladı. Aklıma oradan geldi o yüzden merak edip konuyu açtım. Ben de değişiklik var mı derseniz vallahi bilemem 😆