Erkek bomber deri ceket öneri

egemenow

Başarılı
Merhaba. Bomber tarzı deri ceket almak istiyorum, suni ve hakiki deri önerilerinizi alabilirim. Aklımda bu model var.

Suni deri alacağına hiç alma daha iyi.

Suni deri alacağına hiç alma daha iyi.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum ancak ayakkabı da almam gerektiği için çok masraf olacak.

Hakiki deri öneriniz varsa atabilirsiniz. 4-5k en fazla olursa daha iyi olur.

Giyim tarzinizi bilmiyorum ancak deri cekette trucker, biker ve blazerin daha hos oldugunu dusunuyorum.
Zaten spor modelli bir süet derili ceketim var, ancak birazcık crop fit olduğu için bol kıyafetlerin üstünde güzel durmuyor. Daha salaş istediğim için ek olarak bomber alacağım.

Zaten spor modelli bir süet derili ceketim var, ancak birazcık crop fit olduğu için bol kıyafetlerin üstünde güzel durmuyor. Daha salaş istediğim için ek olarak bomber alacağım.
Bit pazarlarına bak mağazalarda ve internette güzel deri ceket bulamazsın.

Hakiki deriler 5-6 civarından başlıyor. Suni deri zaman geçtikçe dökülme ve çatlama yapabilir ama fiyat performans denilebilir. Mağaza gezmeniz daha iyi olacaktır. Özellikle suni deride dokunmadan almayı önermiyorum. Bazıları aşırı dandik oluyor.

Hocam Derimod'da bulamadım istediğim tarzda, önümüzdeki ay Antalya'ya gidip dükkanlardan bakarım.

Bu konuda pek bilgim yok fakat şık duracağı kesin
Ben de öyle düşünüyorum, bulabilirsem güzel bir model çok iyi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…