Detaylar
Kim cevapladı?egemenow
Başarılı
Ben de aynı şeyi düşünüyorum ancak ayakkabı da almam gerektiği için çok masraf olacak.
Hakiki deri öneriniz varsa atabilirsiniz. 4-5k en fazla olursa daha iyi olur.
- Makaleler
- 50
Giyim tarzinizi bilmiyorum ancak deri cekette trucker, biker ve blazerin daha hos oldugunu dusunuyorum.
egemenow
Başarılı
Zaten spor modelli bir süet derili ceketim var, ancak birazcık crop fit olduğu için bol kıyafetlerin üstünde güzel durmuyor. Daha salaş istediğim için ek olarak bomber alacağım.Giyim tarzinizi bilmiyorum ancak deri cekette trucker, biker ve blazerin daha hos oldugunu dusunuyorum.
Bit pazarlarına bak mağazalarda ve internette güzel deri ceket bulamazsın.Zaten spor modelli bir süet derili ceketim var, ancak birazcık crop fit olduğu için bol kıyafetlerin üstünde güzel durmuyor. Daha salaş istediğim için ek olarak bomber alacağım.
Hakiki deriler 5-6 civarından başlıyor. Suni deri zaman geçtikçe dökülme ve çatlama yapabilir ama fiyat performans denilebilir. Mağaza gezmeniz daha iyi olacaktır. Özellikle suni deride dokunmadan almayı önermiyorum. Bazıları aşırı dandik oluyor.
Kadın & Erkek Deri Ceket Modelleri ve Fiyatları | Derimod
Kadın ve Erkek için Deri Ceketlerle kusursuz bir tarz yakalayın. Derimod'dan yüksek kaliteli ceket modellerini şimdi satın alın!
Kalenderadam
Başarılı
Bu konuda pek bilgim yok fakat şık duracağı kesin
egemenow
Başarılı
Hocam Derimod'da bulamadım istediğim tarzda, önümüzdeki ay Antalya'ya gidip dükkanlardan bakarım.![]()
Kadın & Erkek Deri Ceket Modelleri ve Fiyatları | Derimod
Kadın ve Erkek için Deri Ceketlerle kusursuz bir tarz yakalayın. Derimod'dan yüksek kaliteli ceket modellerini şimdi satın alın!derimod.com.tr
Ben de öyle düşünüyorum, bulabilirsem güzel bir model çok iyi olacak.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-