Detaylar
Kim cevapladı?Şu anki iktidardan memnun olmayanlar ne yaşıyor acaba? Hadi diyelim değişti iktidar. Gelen kişi ne yapacak, ne olacağını sanıyorsunuz? Türkiye şu an savunma sanayisinde oldukça gelişti. Gidip ekmek pahalandı diye oy vermeyecekseniz bu ülkenin geleceğini düşünmüyorsunuz demektir.
Son düzenleyen: Moderatör:
Gel de bir gün anlatayım sana neler yaşadığımı.Şu anki iktidardan memnun olmayanlar ne yaşıyor acaba? Hadi diyelim değişti iktidar. Gelen kişi ne yapacak, ne olacağını sanıyorsunuz? Türkiye şu an savunma sanayisinde oldukça gelişti. Gidip ekmek pahalandı diye oy vermeyecekseniz bu ülkenin geleceğini düşünmüyorsunuz demektir.
Dinlemek istemiyorum ne yaşadığın pek bir şey teşkil etmiyor benim açımdan.
Teşkil etmediği için savunma sanayi ile hayal satmaya çalışıyorsun. Bu anlayışla devam et, daha çok güderler seni.Dinlemek istemiyorum ne yaşadığın pek bir şey teşkil etmiyor benim açımdan.
Teşkil etmediği için savunma sanayi ile hayal satmaya çalışıyorsun. Bu anlayışla devam et, daha çok güderler seni.
Mükemmel muhalefet mi seni kurtaracak. Ömür boyu "güdülürüm" daha iyi. En azından güdüldüğüm bir vatanım olur.
Ah ah ah... Benim liseli küçük dostum... Kimler kandırdı seni vatan millet sakarya edebiyatıyla?Mükemmel muhalefet mi seni kurtaracak. Ömür boyu "güdülürüm" daha iyi. En azından güdüldüğüm bir vatanım olur.
Ah ah ah... Benim liseli küçük dostum... Kimler kandırdı seni vatan millet Sakarya edebiyatıyla?
Umarım bir gün o liseli küçük dostlarının erginliğine ulaşırsın da gözün açılır.