Ak troller diyor hala. Gerçekten yazık size ve sizin gibi düşünenlere. İktidar değişse ne olmasını bekliyorsun gerçekten daha iyi olacağını düşünüyor musun? Şu an tek sıkıntı ekonomi. Peki gelenler ekonomiyi düzeltebilecek mi?

Sana cumhurbaşkanı tarafından imzalanmış "evet biz gidersek ve muhalefet gelirse her şey daha iyi olacak" diye imzalı bir kağıt getirsem bile inanmayacaksın. Aktroll olmak bunu gerektirir. O yüzden uğraşmıyorum bile. Kendi kendine konuş.

Seçim olsa yine seçilir zaten. Niye o kadar kağıt israfı yapsın durduk yere? 2028’e kadar devam. Belki biraz daha erken olur da 5 sene daha yönetir. Yönetimini kimse beğenmese de oldukça güçlü bir aday ve oy almasını biliyor. Diğer partiler de ancak izliyor.

Sana Cumhurbaşkanı tarafından imzalanmış "evet biz gidersek ve muhalefet gelirse her şey daha iyi olacak" diye imzalı bir kağıt getirsem bile inanmayacaksın. Aktroll olmak bunu gerektirir. O yüzden uğraşmıyorum bile. Kendi kendine konuş.

Sende biliyorsun daha kötü olacağını o yüzden verecek bir cevabın bile yok. Sende haklısın uğraşmana gerek yok haksız olduğun bir konuda.

Hadi tamam o senin dediğin gibi olsun. Ee diğer yanlışları niye görmezden geliyorsun?

Yıllık %100 enflasyonu ben mi yaptım? Hadi seni mi kıracağım %50 olsun. %50 enflasyon çok mu az sanki?

Ülkede araba ev almayı ben mi zorlaştırdım? Almanya'da hurdaya bile gidemeyecek otomobiller bizde neden servet değerinde? Kiraları ben mi yükselttim? Türk vatandaşlığını 250.000 dolara ben mi sattım?

"Yeni paradigma" adında öne sürülen ihanet sürecini ben mi başlattım? İktidar ortaklarınız bunu yapmadılar mı?

Faiz sebep enflasyon sonuçtur, projesi kapsamında doları ben mi 36 lira yaptım? Üstüne sırf düşmüş göstermek için bir günde "Kur Korumalı Mevduat" diye bi' zımbırtı çıkarıp halkın vergilerini zenginlere ben mi yedirdim?

Sayayım mı daha birader?

Fark ettiysen tek sıkıntının ekonomi olduğunu söyledim. Now TV izleyerek edindiğin bilgilerin hiçbir geçerliliği yok. A Haber'e göre de ekonomi müthiş durumda. Tek sıkıntı ekonomi. Ekonomi kötü diye de hainlere oy vermemizi beklemeyin. Vermeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fark ettiysen tek sıkıntının ekonomi olduğunu söyledim.
Eğitim ve sağlık kalitesi de yerlerde. Çoğu hastane ve okul dökülüyor. Müfredat iğrenç, sınav sistemi daha iğrenç. Fizikten 0 net yapabilen bile fizikle alakalı bölüm okuyabiliyor. Doktor kıtlığı var ve doktor olanın hayali de doktor olmaktan önce yurt dışına kaçmak.

Seçim olsa gene seçilecek. Millet niye erken seçim istiyor onu anlamadım.
Seçimden önce oy toplanması için halkın yararına kararlar alınıyor. EYT gibi günü kurtaran ama ilerisi için kötü kararlar var. Seçmen profili belliyken AKP dışında bir parti seçilmez.

Eğitim ve sağlık kalitesi de yerlerde. Çoğu hastane ve okul dökülüyor. Müfredat iğrenç, sınav sistemi daha iğrenç. Fizikten 0 net yapabilen bile fizikle alakalı bölüm okuyabiliyor. Doktor kıtlığı var ve doktor olanın hayali de doktor olmaktan önce yurt dışına kaçmak.

Seçimden önce oy toplanması için halkın yararına kararlar alınıyor. EYT gibi günü kurtaran ama ilerisi için kötü kararlar var. Seçmen profili belliyken AKP dışında bir parti seçilmez.

AKP öncesi sağlık sektörünü hiç mi görmediniz Allah aşkına, bari sağlığa laf etmeyin. Eğitimde çalışan için hiçbir sıkıntı yok. İnsan okumak isterse çiviyle kazıya kazıya yine okur, hiçbir bahane dinlemez.

Eğitimde çalışan için hiçbir sıkıntı yok.
Matematik gibi derslere hiç girmeyeceğim. En temelden başlanıyor ve 12 sene boyunca İngilizce eğitimi veriliyor ama sokakta kimse İngilizce konuşamıyor. Hatta sizin Türkçeniz bile çok kötü. Buna göre ya milletin zeka sorunu var ya da eğitim sistemi kötü. İngilizce veya Türkçe dersinden geçemeyecek düzeydeyse niye lise mezunu olabiliyor? Dersi geçemediği için kalması gerekiyor.

“Sen de” olmalıydı.

Almanya gibi ülkeler savaş gördüğü ve bölündüğü hâlde daha iyi durumda. O kadar teknolojik gelişmeyle geçmişe göre daha iyi olmamak imkansız. “Eskiden buzdolabı veya bilgisayar yoktu.” demeye benziyor. Dibimizdeki ülkelerin hepsi bu kadar ileriye gidebiliyorken Türkiye olduğu yerde kalıyor. Millet randevu bile bulamıyor.

Matematik gibi derslere hiç girmeyeceğim. En temelden başlanıyor ve 12 sene boyunca İngilizce eğitimi veriliyor ama sokakta kimse İngilizce konuşamıyor. Hatta sizin Türkçeniz bile çok kötü. Buna göre ya milletin zeka sorunu var ya da eğitim sistemi kötü. İngilizce veya Türkçe dersinden geçemeyecek düzeydeyse niye lise mezunu olabiliyor? Dersi geçemediği için kalması gerekiyor.

“Sen de” olmalıydı.

Almanya gibi ülkeler savaş gördüğü ve bölündüğü hâlde daha iyi durumda. O kadar teknolojik gelişmeyle geçmişe göre daha iyi olmamak imkansız. Eskiden buzdolabı veya bilgisayar yoktu demeye benziyor. Dibimizdeki ülkelerin hepsi bu kadar ileriye gidebiliyorken Türkiye olduğu yerde kalıyor. Millet randevu bile bulamıyor.

Niye makale yazar gibi Türkçe kullanayım ki burada. Çok da önemli biri değilsiniz sizin için kendimi yormama gerek yok. Her şeye bahaneniz hazır durumda teknoloji mağara devri miydi de hastaneler çöplükten ibaretti? Bu nasıl bir savunma peki?

“Sen de” olmalıydı.

Almanya gibi ülkeler savaş gördüğü ve bölündüğü hâlde daha iyi durumda. O kadar teknolojik gelişmeyle geçmişe göre daha iyi olmamak imkansız. “Eskiden buzdolabı veya bilgisayar yoktu.” demeye benziyor. Dibimizdeki ülkelerin hepsi bu kadar ileriye gidebiliyorken Türkiye olduğu yerde kalıyor. Millet randevu bile bulamıyor.

Boşuna konuşuyorsunuz. Arkadaş görmediği, yaşamadığı ve tecrübe etmediği şeyler hakkında bilmiş bilmiş konuşmaktan başka bir şey yapmıyor. Büyük ihtimalle aileden gördüğü, duyduğu şeyleri özümsemiş. Benim gibi yapın ve yok sayın.