Great Eagle
Yetkin
Dostlar oyunun standart sürümü Steam'de 15 dolar sizce almaya değer mi?
Bende alacağım sanırım siz hangi paketi alacaksınız ?Şahsen ben alacağım. Param çarçur olmasın diyorsanız önce EFT'nin ücretsiz replikası olan Arena Breakout'u oynayın hoşunuza gitmezse bence EFT'de hoşunuza gitmez.
Şahsen ben alacağım. Param çarçur olmasın diyorsanız önce EFT'nin ücretsiz replikası olan arena Breakout'u oynayın hoşunuza gitmezse bence EFT'de hoşunuza gitmez.
Bende alacağım sanırım siz hangi paketi alacaksınız ?
2000 saat EFT oynadım sonrasında ABI deneyimledim bence aralarında büyük bir fark var. ABI daha arcade geliyor oynayışta. EFT daha gerçekçi ve atmosferik bir oyun yapısı sunmakta kendi düşüncem.
2000 saat EFT oynadım sonrasında abı deneyimledim bence aralarında büyük bir fark var. Abı daha arcade geliyor oynayışta. EFT daha gerçekçi ve atmosferik bir oyun yapısı sunmakta kendi düşüncem.
Wipe yediğinde oyun başı traderların seviyesini yükseltmek için itibar seviyesi gerekiyor. Normalde 0.0 itibar ile başlarken Prepare for Escape sürümünde 0.2 veriyor oyunun en başlarında işinize yarar bu. Bir de birkaç ekstra sağlık malzemesi ve silah çok ekstrası yok oyundan kalkan EOD veya sitesinde satılan en pahalı Unheard edition almadığınız sürece.Standart.
EFT'den sonra arena girmek zaten attan inip eşeğe binmek gibi olur ama genel olarak oynanışlar benzer olduğu için EFT oynamanın az çok nasıl olacağını anlamak için denenebilir diye düşünüyorum.