R5 2600X, 16 GB RAM ve GTX 1080 sistemle 1.0 güncellemesi öncesi oynuyordum, bir sorun yaratmıyordu. Grafikleri düşüğe alıp FSR 3.0 açmak gerekiyor tabii ki de. 70 FPS alıyordum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Normal, her güncellemede daha da kötüye gidiyor. Şu an o FPS'ler için en az 5600 lazım ki o da mesela Interchange'de ki AVM'ye doğru baksan 50'ye düşüyor.R5 2600X, 16 GB RAM ve GTX 1080 sistemle 1.0 güncellemesi öncesi oynuyordum, bir sorun yaratmıyordu. Grafikleri düşüğe alıp FSR 3.0 açmak gerekiyor tabii ki de. 70 FPS alıyordum.
Ethem Efe
Üstün
Dediğiniz oyunların tarkov ile alakası yok amaBilgisayarın çok kuvvetliyse ve gerçekçi oyun istiyorsan alınır.
PUBG, CS, R6 gibi oyunları seviyorsan direkt al.
Bilgisayarım iyi sayılır ama optimizasyonu çok kötü sanırım. Bilemedim.
Reki
Çalışkan
Alakası yok ama üçünün karışımı ve daha gerçekçi hâli gibi düşün.Dediğiniz oyunların tarkov ile alakası yok ama
Bilgisayarım iyi sayılır ama optimizasyonu çok kötü sanırım. Bilemedim.
Arc Raiders varken almazdım ben şahsen. ARC da bir ay çok oynadım sıktı gerçi bilemiyorum. Ekip olmadan sarmıyor pek.
Son düzenleme:
Ethem Efe
Üstün
Tüm play testlerini oynadım. Çıktığı ilk gün satın aldım, 300-350 saatim falan vardı sanırım. Türe daha çok girmek istiyorum.Arc Raiders varken almazdım ben şahsen. ARC da bir ay çok oynadım sıktı gerçi bilemiyorum. Ekip olmadan sarmıyor pek.
Günaydın bu arada.Arc Raiders varken almazdım ben şahsen. ARC da bir ay çok oynadım sıktı gerçi bilemiyorum. Ekip olmadan sarmıyor pek.