5330

Deneyimli
1715941191876.webp

Sorun giderici ile denedim yeniden başlattım ancak olmadı. Defender kapattım Kaspersky deneme sürümüm bitti şimdi buna geçtim 2 ay sonrasına satın alıp geri Kaspersky'a geçeceğim.

Sistem dosyaların zarar görmüş veya daha önceki AV programının dosya kalıntıları kalmış çok fazla AV yüklemek Windows'a zarar verir.

Sistem dosyaların zarar görmüş veya daha önceki av programının dosya kalıntıları kalmış çok fazla av yüklemek Windows'a zarar verir.

Sadece Kaspersky vardı 30günlük aboneliğim bittiği için ESET'ten aldım 30günlük onun disinda indirmedim hiç kalıntıları nasıl temizleyebilirim?

AVG virüs gibi bir şeydi ama düzeldi diyorlardı kurup deneyeceğim. Ücretsizse tabii.
Virüs mü? Hiç bir zaman virüs değildi ki her zaman Anti-Virüstü, hatta şu anda Norton aldı AVG'yi ve çok daha güvenli bir hale getirdiler. Tabii ki de düzeldi bende kullanıyorum şu anda. Piyasadaki en yüksek tespit oranına sahip AV, Ve bu sene çok iyi cidden koruma olarak. Ücretsiz tabii ki, hatta ücretsiz olarak en fazla özellik sunan AV AVG. Kullanabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör: