DefenderNinja

Yetkin
Makaleler
5
Yer
İstanbul
Merhaba, dün GameLoop indirdim. APK dosyası attım ve laptop fanları ısındı. Ben de kapattım. Malwarebytes kurdum ama yüzde 5 hata alıyordu. Sistem geri yüklemesi de çalışmadı, ne yapacağım? Kaspersky vardı, tam tarama yaptım bir şey bulmadı. ESET indireceğim, sizce hangi sürümü indirmeliyim? Deneme üyelikten para alır mı?

Bu başlıkları daha düzenleyemeyip sevme kelimesine uygunsuz içerikten 4 saat ceza veren moderatörlere selam olsun. Başlığı öyle bir yazmış ki APK uzantılı GameLoop dosyası virüslü müdür şeklinde anlaşılıyor. Neyse ne indirdiniz? Nereden indirdiniz? VirusTotal'de dosya nasıl gözüküyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, dün GameLoop indirdim. APK dosyası attım ve laptop fanları ısındı. Ben de kapattım. Malwarebytes kurdum ama yüzde 5 hata alıyordu. Sistem geri yüklemesi de çalışmadı, ne yapacağım? Kaspersky vardı, tam tarama yaptım bir şey bulmadı. ESET indireceğim, sizce hangi sürümü indirmeliyim? Deneme üyelikten para alır mı?
Konu başlığı ile konunun içeriği arasındaki max alaka.😶

İndirdiğiniz APK ne ve nereden indirdiniz? Gameloop üzerinde çalışan bir APK dosyasının ana sisteme zarar vereceğini düşünmüyorum, belki sanal makineyi yüke sokmuştur ve normal bir sonuç olarak bilgisayarınız da yüke girmiştir.

Yanlış bilgi
GameLoop kendi içinde ayrı çalışan bir sistem. Bilgisayarı yormaz. En fazla 4GB RAM kullanıyor zaten mobil oyunlar da PC üzerinde fazla yük yapmıyor. Virüs olsa bile kendi içinde olur Windows'a bulaşmaz.
Gamelopp da bir program ve PC'yi de yorabilir. En fazla 4GB ile de sınırlı kalır diye bir şey de yok. Bunda virüs varsa zaten PC'ye de bulaşır.

Son düzenleyen: Moderatör:
GameLoop kendi içinde ayrı çalışan bir sistem. Bilgisayarı yormaz. En fazla 4GB RAM kullanıyor zaten mobil oyunlar da PC üzerinde fazla yük yapmıyor. Virüs olsa bile kendi içinde olur Windows'a bulaşmaz.
Gamelopp da bir program ve PC'yi de yorabilir. En fazla 4GB ile de sınırlı kalır diye bir şey de yok. Bunda virüs varsa zaten PC'ye de bulaşır.
Gameloop PC'yi yorar tamam da GameLoop'un içinde olan virüs Windows'a bulaşmaz orası doğru. Android içindeki virus Windows'a mı geçer?