Testo sana bir araba aldıramadık, yazıklar olsun bize. :rofl:

Tercih skalanı daraltmanı öneriyorum, önüne ne kadar çok opsiyon koyarsan araba alman o kadar zorlaşır. Önünde 2 veya maksimum 3 tane seçeneğin olsun.

O dediğin pick-up'lar genelde çok ezilmiş oluyor, tavsiye etmiyorum. Bu tarz gövdeli araçların düşük kilometreli ve yeni olanlarını tercih etmek çok daha makul olur. Hani önermeme sebebim tamamen senin iyiliğin için. Biz öneri yaparken insanların kötülüğünü istemeyiz, otomobil dünyasındaki lügatimiz böyle. :)

O dediğin pick-up'lar genelde çok ezilmiş oluyor, tavsiye etmiyorum. Bu tarz gövdeli araçların düşük kilometreli ve yeni olanlarını tercih etmek çok daha makul olur.

140.000 km de 2005 Mazda var, bujileri düşük voltaj takmışım, araba adeta nehir kenarından içer gibi yakıyor :terssurat:

Testo sana bir araba aldıramadık, yazıklar olsun bize. :rofl:

Tercih skalanı daraltmanı öneriyorum, önüne ne kadar çok opsiyon koyarsan araba alman o kadar zorlaşır. Önünde 2 veya maksimum 3 tane seçeneğin olsun.

O dediğin pick-up'lar genelde çok ezilmiş oluyor, tavsiye etmiyorum. Bu tarz gövdeli araçların düşük kilometreli ve yeni olanlarını tercih etmek çok daha makul olur. Hani önermeme sebebim tamamen senin iyiliğin için. Biz öneri yaparken insanların kötülüğünü istemeyiz, otomobil dünyasındaki lügatimiz böyle. :)

Araba sürdükçe hevesim uçuşa geçiyor bu yüzden modelden modele atlıyorum. Bu arada içimde bir hız canavarı var mış onu fark ettim sürdükçe. İki gün sonra "90 model chalenger alınır mı?" diye konu açarsam şaşırmayın.😁