T tmas12 Gelişen Katılım 25 Ağustos 2025 Mesajlar 10 Beğeniler 0 30 Ağustos 2025 #1 Eski Casper laptopumu monitor olarak kullanmak. İstiyorum bazı videolar izledim ancak kafamda biraz sorular var: 1. fazla ısınıyormuş galiba kücük bir fan taksam yeterli olur mu? 2. laptop ekranının Hz'i 60, daha da düşer mi? 3. AliExpress'ten daha önceden hiçbir şey almadım. Sorun çıkar mı? Control board isimli üründe sorun çıkarsa iade edebilir miyim? 4. hızlı bozulur mu?
Eski Casper laptopumu monitor olarak kullanmak. İstiyorum bazı videolar izledim ancak kafamda biraz sorular var: 1. fazla ısınıyormuş galiba kücük bir fan taksam yeterli olur mu? 2. laptop ekranının Hz'i 60, daha da düşer mi? 3. AliExpress'ten daha önceden hiçbir şey almadım. Sorun çıkar mı? Control board isimli üründe sorun çıkarsa iade edebilir miyim? 4. hızlı bozulur mu?
TırcıDerler Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.719 Çözümler 25 Beğeniler 2.095 Yer İsrail 30 Ağustos 2025 #2 Evet olur ama çok maliyetli olur bence gerek yok direk monitör alırsın o paraya Aliexpresteki ürünün linki var mı? Yorumlarına bak alırken satıcının puanına bak.
Evet olur ama çok maliyetli olur bence gerek yok direk monitör alırsın o paraya Aliexpresteki ürünün linki var mı? Yorumlarına bak alırken satıcının puanına bak.
KS KS T tmas12 Gelişen Katılım 25 Ağustos 2025 Mesajlar 10 Beğeniler 0 30 Ağustos 2025 #3 TırcıDerler dedi: Evet olur ama çok maliyetli olur bence gerek yok direk monitör alırsın o paraya. AliExpress'teki ürünün linki var mı? Yorumlarına bak alırken satıcının puanına bak. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla Control board ürünü 600 TL civarında 2. monitor olarak kullanmak istiyorum zaten Discord'a falan bakmak amacıyla.
TırcıDerler dedi: Evet olur ama çok maliyetli olur bence gerek yok direk monitör alırsın o paraya. AliExpress'teki ürünün linki var mı? Yorumlarına bak alırken satıcının puanına bak. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla Control board ürünü 600 TL civarında 2. monitor olarak kullanmak istiyorum zaten Discord'a falan bakmak amacıyla.
erdym Üstün Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 42 Beğeniler 4.071 Yer İstanbul 30 Ağustos 2025 #4 tmas12 dedi: Bildiğim kadarıyla Control board ürünü 600 TL civarında 2. monitor olarak kullanmak istiyorum zaten Discord'a falan bakmak amacıyla. Genişletmek için tıkla... Vergiside olmalı o kadar ucuza satılacağını sanmıyorum. Controller board için ısınmayı diyorsan Raspberry pilerde kullanılan soğutma bloku ve fanı alabilirsin.
tmas12 dedi: Bildiğim kadarıyla Control board ürünü 600 TL civarında 2. monitor olarak kullanmak istiyorum zaten Discord'a falan bakmak amacıyla. Genişletmek için tıkla... Vergiside olmalı o kadar ucuza satılacağını sanmıyorum. Controller board için ısınmayı diyorsan Raspberry pilerde kullanılan soğutma bloku ve fanı alabilirsin.
Michael Scofield Uzman Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 685 Çözümler 5 Beğeniler 316 Yer Antalya 30 Ağustos 2025 #5 tmas12 dedi: Bildiğim kadarıyla Control board ürünü 600 TL civarında 2. monitor olarak kullanmak istiyorum zaten Discord'a falan bakmak amacıyla. Genişletmek için tıkla... 600 TL'ye ikinci el monitör bakmaya ne dersin?
tmas12 dedi: Bildiğim kadarıyla Control board ürünü 600 TL civarında 2. monitor olarak kullanmak istiyorum zaten Discord'a falan bakmak amacıyla. Genişletmek için tıkla... 600 TL'ye ikinci el monitör bakmaya ne dersin?
TırcıDerler Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.719 Çözümler 25 Beğeniler 2.095 Yer İsrail 30 Ağustos 2025 #6 Ürünün linkini atın vergisi ne kadar çıkıyor?