Hocam düzeltme yapıyorum linke tıklayınca 3000 TL diyor. :D Yok mu ucuzu?
Ben de 700 TL diyince 2. el alacaksınız sandım. Fiyatlar RAM fiyatları ile beraber uçtu maalesef.

Dilerseniz HDD'ye zero fill işlemi yapıp ardından LTSC sürüm kurmayı deneyebilirsiniz. Bu işlem uzun sürse de bilgisayarı hızlandırabilir. Ama eğer işinizi görüyorsa, Windows 8.1 HDD'lerde iyi çalışır. Supermium gibi fork tarayıcı da kullanırsınız. (Tabii 8.1 sürümü eski. İşinizi görüp görmeyeceğinden de emin olmamız gerekir.)

Ben de 700 TL deyince 2. el alacaksınız sandım. Fiyatlar RAM fiyatları ile beraber uçtu maalesef.

Dilerseniz HDD'ye Zero fill işlemi yapıp ardından LTSC sürüm kurmayı deneyebilirsiniz. Bu işlem uzun sürse de bilgisayarı hızlandırabilir. Ama eğer işinizi görüyorsa, Windows 8.1 HDD'lerde iyi çalışır. Supermium gibi fork tarayıcı da kullanırsınız. (tabii 8.1 sürümü eski. İşinizi görüp görmeyeceğinden de emin olmamız gerekir.)

Hocam 8.1 kuruluydu. Rafa kaldırmamın sebebi PC açılınca ilk 10 dakika disk kullanımı %100 ve Chrome'da dizi izlerken ısınıyor takılıyor dizi.

Kurtulacak durumda olduğunu düşünmüyorum. İkinci elde sağlığı %80 olan SSD baksam olur mu?

Hocam 8.1 kuruluydu. Rafa kaldırmamın sebebi PC açılınca ilk 10 dakika disk kullanımı %100 ve Chrome'da dizi izlerken ısınıyor takılıyor dizi.

Kurtulacak durumda olduğunu düşünmüyorum. İkinci elde sağlığı %80 olan SSD baksam olur mu?
Muhtemelen temiz 8.1 işi çözerdi. İkinci el SSD diskler de riskli ama denenebilir.