shiedae3

Başarılı
Laptopum eski olduğu için yalnızca 2.5 inç SATA girişi var depolama olarak.

i3-3217U ve 8 GB DDR3 RAM'e sahip ancak HDD ölü olduğu için bilgisayar aşırı yavaş çalışıyor.

SATA SSD fiyatları almış başını gitmiş, yok mudur başka bir yol? Önerilerinizi bekliyorum.

Laptopu TV'de kullanmayı planlıyorum, yani Media box gibi. O yüzden performans pek de önemli değil.

Son düzenleyen: Moderatör:

i3-3217U ve 8 GB DDR3 RAM'e sahip ancak HDD ölü olduğu için bilgisayar aşırı yavaş çalışıyor.

SATA SSD fiyatları almış başını gitmiş, yok mudur başka bir yol? Önerilerinizi bekliyorum.

Laptopu TV'de kullanmayı planlıyorum, yani Media box gibi. O yüzden performans pek de önemli değil.

RAM arttırın desek onlar uçtu. SSD takın desek onlar da uçtu. Belki 16 GB DDR3 RAM'de şansınızı deneyebilirsiniz.

Hocam RAM'den yana sorunum yok cihazda tek yaptığım şey Chrome açmak ama disk hep %100

Linux kurabilirsiniz, onun haricinde SSD almak aşırı farkettirir.

120 GB olsa dahi SSD alın. Elimde 4. nesil i7'li bir cihaz geçmişti. Çatır çutur çalışıyor. 8 GB RAM vardı, 4 GB daha elime geçince taktım. Gram fark etmedi. Dirt 3 ve daha eski oyunlar oynanıyor.

İkinci el, bit pazarı falan bakın. 100 lira etmeyecek şeyler onlar. DVD yeri de vardır. Oraya da bir şeyer takarsınız.