Eski MacBook Almak Mantıklı Mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yura
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 667
  • Etiketler Etiketler
    macbook

yura

Uzman
Daha önce Hackintosh kullandığımdan ve macOS hoşuma gittiğinden bir MacBook denemek istiyorum ancak MacBook'a fazla para vermek istemiyorum. MacBook için 10 bin civarı bir şey düşünüyorum. 2. ellere bakıyorum ancak satıcıyla görüşecek vaktim yok. Evde halihazırda her işimi halledeceğim bir sistemim var ancak dışarıda kullanmak için de bir laptopa ihtiyacım var. Ayrıca bu laptopta olursa FL Studio da kullanmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncelleme desteğinin kesilmemiş olmasına dikkat edin, aksi takdirde bi' anlamı kalmaz.

10 bin civarına 2014-2015 belki 2016 Macbook Pro i7 bulursun. Battery Cycle 500'den fazla değilse veya pili değişmişse alabilirsin. Kasada ezik olmasın. Aldıktan sonra OpenCore ile Sonoma yükleyebilirsin. Sorun varsa yaz cevaplarım.

Eski dediğin tam olarak nedir?

Alacağın Mac bana göre 2016 ve üstü olmalı. Eski olarak düşünürsen o ben 2019 serisi kullanıyorum memnunum.

2017-18 alacaksanız bile belki değebilir. Ondan öncekiler boşuna masraf olacaktır.

2017-18 alacaksanız bile belki değebilir. Ondan öncekiler boşuna masraf olacaktır.
O seri için ne kadar masraf yapılmalı?

2017 Macbook Pro buldum, temiz kullanılmış pil devri de 283 13.000 TL verip almak mantıklı mıdır sizce?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…