Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba, iyi akşamlar. MacBook Pro 2014'e macOS Sonoma kursam cihazın performansında çok kayıp olur mu acaba? Yabancı kaynaklı videolar izlediğim zaman performansı artan bilgisayarlar vardı. Bir de nasıl kuracağıma dair video var mı Türkçe?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Cihazda eğer SSD varsa sorunsuz bir şekilde kurabilirsiniz ve güzel bir performans alacağınızı düşünüyorum. Videomuzu aşağıdan bulabilirsiniz:

Eski MacBook Nasıl Güncellenir? Adım Adım Rehber
Merhaba, iyi akşamlar. MacBook Pro 2014'e macOS Sonoma kursam cihazın performansında çok kayıp olur mu acaba? Yabancı kaynaklı videolar izlediğim zaman performansı artan bilgisayarlar vardı. Bir de nasıl kuracağıma dair video var mı Türkçe?
Hocam resmi destek yok. OpenCore ile yükleyeceksin.

Cihazda eğer SSD varsa sorunsuz bir şekilde kurabilirsiniz ve güzel bir performans alacağınızı düşünüyorum. Videomuzu aşağıdan bulabilirsiniz:

Eski MacBook Nasıl Güncellenir? Adım Adım Rehber

Bende de bir 2013 Pro mevcut fakat OpenCore-Patcher açmaya çalışırken hata alıyorum. Ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    401 KB · Görüntüleme: 92
Bende de bir 2013 Pro mevcut fakat OpenCore-Patcher açmaya çalışırken hata alıyorum. Ne yapmalıyım?
App Store uzerinden en guncel macOS surumune yukselt once, anladigim kadariyla Mavericks kurulu cihazda ve OCLP desteklemiyor anlasilan bu surumu. 2013 Pro'lar en son Big Sur almisti sanirim guncellediginde bu sorun ortadan kalkar.

App Store uzerinden en guncel macOS surumune yukselt once, anladigim kadariyla Mavericks kurulu cihazda ve OCLP desteklemiyor anlasilan bu surumu. 2013 Pro'lar en son Big Sur almisti sanirim guncellediginde bu sorun ortadan kalkar.

Big Sur'u App Store'dan kaldırmışlar o yüzden güncellenmekte bayağı sıkıntı çektim. Apple destek link gönderdi ancak o şekilde kurabildim. Şu an Big Sur yüklü, Sonoma'ya güncelleyeceğim.

2. Defadır sıfırdan yazdırıyorum USBye fakat boot menüde EFI Boot USB belleğimi görmüyor. Nasıl bir yol izleyeyim? Direkt burdan kurulum yapayım mı?

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    336,1 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleme: