Ah be hocam ya. 2 sene önce nostalji olsun diye CS1.6 server kiraladım açtım oyuncu kalmamış kimse gelmedi servere. CS2'de de direkt modlar pluginler yok aslında var ama yok. Jailbreak surf bhopskil v.s bir sürü modu kimse açmamış çok garibime gidiyor hani yabancı serverlerde en azından olması lazımdı. Koca dünyada 1 kişi kalkıp dememiş şu eski modları CS2 de oynayalım diye.
Maalesef hocam gereksiz yeni nesil güncellemelere herkes hayran eskiler hep daha güzeldi umarım birileri akıl edip birleşir bu durum için.

Maalesef hocam gereksiz yeni nesil güncellemelere herkes hayran eskiler hep daha güzeldi umarım birileri akıl edip birleşir bu durum için.
Vaktim olsa ben açayım eminim ki benim gibi senin gibi hasret duyan çok kişi vardır ama nereden haberleri olacak orası ayrı yani yine 0 online oyuncu olacaksa verilen para da boşa gidiyor.

Eski Zula, Wolfteam, Metin 2, CS:GO, MTA San Andreas, Minecraft, Among Us günlerine geri dönmek istiyorum. Düşük sistem, Windows 7 bir bilgisayarla hem de...

Merhaba.

Eskiden oynadığınız oyunlar nelerdi? San Andreas multiplayer dönemi vardı o dönemleri çok özlüyorum. Özellikle MTA'nın başından bile kalkmazdık.

Sizin en çok oynadığınız oyun hangisiydi?

Hiç o eski dönemleri yakalayamadım maalesef. Bilgisayar dünyasına 2025 ile girdim eskiden bir Casper laptop vardı evde ama doğru düzgün bir şey yapılmadığı için anca Valorant oynardım. Bu sene cihaz aldım ama bir türlü adam gibi kullanmak nasip olmadı bana. Sanırım YKS'yi adam gibi kazanmadan içim rahat etmeyecek. Ben beklemeye karar verecek gibiyim. Oyun dünyasına 100 saat RDR 2 30 saat Dying Light 2 ve Control vs birkaç oyun ile dalabildim. Çok hızlı girişim ve çıkışım oldu. 🥲

Özlememek için 1996-2010 arası 60-70 tane oyun yüklü duruyor 🙂. Yeni oyunlarla çok aram yok yani...

11-12 yaşlarıma yani 2009-2010'lu yıllara dönüp Metin2 oynamayı çok isterdim. Hem oyun içi arkadaşlarımla, hem de lojmandaki arkadaşlarla birlikte oynardık. Geçenlerde oyuna bir bakayım diye indirdim ama keyif almadım. Çünkü o oyunu benim için güzel kılan arkadaşlarımdı.
Konya PTT Lojmanı ve IKaFaNaGoReI loncasına selam olsun. O günler gelmeyecek ama anısı bile güzel. en azından yaşandı.